Alt du trenger å vite rundt hårpleie og styling for menn

Mange menn bruker stylingprodukter, og nettopp derfor er det viktig med en god sjampo og balsam. GentleMin fra Eleni & Chris gjør en bra jobb med å fjerne stylingprodukt, rester fra forurensing, skitt og støv og ikke minst gjør GentleMin hodebunnen ordentlig ren.

Du har kanskje opplevd at når du er hos frisøren så vasker de håret ditt to ganger? For at håret skal bli ordentlig rent er det viktig å dobbeltvaske, og at du får massert sjampoen godt inn i hodebunnen. Første gang du vasker håret løsner styling, skitt og smuss fra håret og hodebunnen – den andre gangen vaskes håret helt rent. Du har kanskje opplevd at sjampo skummer bedre andre gang du vasker håret, dette er fordi håret fortsatt er skittent den første vasken.

Menn bør i utgangspunktet vaske håret 2-3 ganger i uka. Hvis man trener mye, eller av andre grunner må vaske håret oftere så er det desto viktigere å sørge for å bruke gode produkter. Dette for å få ut stylingprodukter, og gjøre håret og hodebunnen ren. Avslutt alltid hårvasken med GentleMin balsam. Balsam lukker skjellaget, og den gjør håret mer medgjørlig og enklere å style. Det bidrar til at stylingen er enklere å fordele i håret, og det blir lettere å vaske stylingen ut av håret igjen.

GentleMin-serien inneholder koffein som stimulerer blodsirkulasjon i hodebunnen, som igjen kan minske risikoen for hårtap.

Eleni & Chris har stylingprodukter som dekker mange ulike behov. Mange menn foretrekker å bruke hårvoks eller paste, da det gjør det enklere å oppnå ønsket resultat på frisyren.

Når man jobber med paste og clay er det viktig å varme opp produktet i hendene ved å gni hendene sammen for å fordele produktet i hendene før du starter å jobbe produktet inn i håret. Fordel jevnt i håret – start i bakhodet og jobb deg fremover.  Når produktet er jevnt fordelt utover kan du style frisyren som ønsket. Paste kommer i mange forskjellige varianter, og Eleni & Chris har hele tre ulike å velge mellom.

Power Paste – 5 av 5 i hold.

Denne pasten passer utmerket til de med kort hår og gir ekstremt godt hold. Den har kort tørketid og gir god kontroll på håret. Jobb den raskt inn i tørt hår og style frisyren som ønsket.

Style Paste – 4 av 5 i hold

Denne passer veldig fint både til kort hår eller de med litt lengde på håret. Style Paste gir deg en fleksibel styling med godt hold. Den kan brukes i vått hår for å oppnå en semi matt finish. Med denne pasten kan du enkelt restyle håret iløpet av dagen hvis det er ønskelig.

Matte Clay – 3 av 5 i hold

Matte Clay fra Eleni & Chris passer til både kort og/eller langt hår for en ekstra matt frisyre. Den gir medium hold og en matt finish. Bruk den i vått hår for å gi tekstur, føn på den for aller best effekt. I tørt hår vil den gi en matt og «røff» look.

Dry Texturizing Shampoo – 3 av 5 i hold

For å legge siste hånd på frisyren anbefaler vi den prisvinnende tørrsjampoen vår. Den gir lett volum med en matt tekstur, og den vil gjøre det lettere å style håret. I tillegg inneholder Dry Texturizing Shampoo multeekstrakt som beskytter håret mot ytre påvirkninger.

Se hvordan Kjetil (@kjetillundstein) styler håret sitt:

Legg igjen en kommentar

Alle kommentarer modereres før de blir publisert.