Møt våre prisvinnende produkter

Vi er så stolte over alle prisene våre produkter har vunnet de siste årene, så vi har her laget en liten oppsummering av de forskjellige prisene. I tillegg til priser for produktene har også Eleni & Chris blitt tildelt blant annet gull i 2019 for Design Effectiveness Awards i London, hvilket er en prestisjefylt og viktig designpris. Den anses som "the design industry's version of the Oscars", noe vi er veldig stolte av. 

ChroMin sjampo og balsam

Vant i 2017, 2018 og 2020 hos The Beauty Shortlist i kategorien Best Product For Color Treated Hair.

ChroMin er en fargebeskyttende, pleiende og glansgivende kolleksjon som beskytter håret. Den unike sammensetningen av ingredienser fungerer like bra på normalt som på fargebehandlet hår.

Les mer om ChroMin produktene her

Pure Treatment Oil

Pure Treatment Oil med award badge

Vant i 2018 hos The Knot Beauty Awards i kategorien Best Hair Oil.

Pure Treatment Oil er en vektløs hårolje som hjelper til med å gjenoppbygge et skadet hår. Den etterlater håret silkemykt og glansfullt uten å tynge det eller gjøre det fett. Oljen har også fargebevarende egenskaper, og er varmebeskyttende opp til 90˚C som gjør den perfekt til bruk før føning av håret.

Les mer om Pure Treatment Oil her

Dry Texturizing Shampoo

Dry Texturizing Shampoo med award badge

Vant i 2018 hos Best In Show ved Indie Beauty Expo i kategorien Hairstyling Product.

Dry Texturizing Shampoo absorberer fett fra hodebunnen og gir en nyvasket følelse til håret med en frisk duft av renhet. Tørrsjampoen gir lett volum med en matt tekstur, hvilket også gjør det lettere å style håret.

Les mer om Dry Texturizing Shampoo her

VoluMin Leave-In Treatment Spray

VoluMin Magnifying Leave-In Spray med award badge

Vant i 2019 hos Bella Beauty Awards i kategorien Best Tressed.

VoluMin Magnifying Leave-In Treatment Spray tilfører volum og fylde i håret, og er perfekt å bruke før føning. Den gir lett hold, og passer like godt til kort som til langt hår. I tillegg til å gi UV-beskyttelse er den også varmebeskyttende opptil 220˚C.

Les mer om VoluMin Leave-In Spray her

BoostaMin Instant Hair Treatment

BoostaMin Beauty Shortlist Awards 2019 og 2020

Var i 2019 og 2020 Editor's Choice i kategorien Beauty hos The Beauty Shortlist Awards.

BoostaMin er en næringsrik hårkur som passer alle hårtyper, og har umiddelbar effekt. Kuren mykgjør, beskytter og reparerer håret, og er fri for parabener. Inneholder en unik kombinasjon av ingredienser som er satt sammen for å bygge opp igjen håret.

Les mer om BoostaMin Instant Hair Treatment her

Cleansing Foam

Cleansing Foam med award badge

Vant sølv i 2019 hos Global Makeup Awards 2019 i kategorien Best Cleanser

Cleansing Foam er et luksuriøst og rensende skum for ansiktet som effektivt fjerner urenheter og sminke, samtidig som den bevarer hudens naturlige fuktighet, og gjør den frisk og silkemyk.

Les mer om Cleansing Foam her

Cleansing Oil

Cleansing Oil Beauty Shortlist Awards 2018 og 2020

Vant i 2018 hos The Beauty Shortlist Awards i kategorien Best Cleansing Oil. Var i 2020 finalist i den samme kategorien.

Cleansing Oil er en mild og rensende olje som fjerner ansikts- og øyesminke, men samtidig bevarer hudens naturlige fuktighet og gir en mild og effektiv rensing.

Les mer om Cleansing Oil her

Anti-Aging Face Mist

Anti-Aging Face Mist med award badge

Var på Editor's Choice-listen hos The Beauty Shortlist Awards i 2018.

Anti-Aging Face Mist er en oppfriskende og fuktighetsgivende ansiktsspray som tilfører fuktighet, beskytter og gjenoppfrisker hudens glød når som helst på dagen. Du kan bruke den både under og over makeup som en toner, setting spray eller vanlig face mist.

Les mer om Anti-Aging Face Mist her

Anti-Aging Eye Gel

Anti-Aging Eye Gel Beauty Shortlist Awards 2018 og 2020

Var finalist hos The Beauty Shortlist Awards i 2018 for Best Advanced/Targeted Eye ProductVar i 2020 Editor's Choice i kategorien Beauty hos The Beauty Shortlist Awards.

Anti-Aging Eye Gel inneholder en høy konsentrasjon av kraftige ingredienser som effektivt og umiddelbart reduserer mørke ringer, hovenhet og fine linjer rundt øynene. Den har en gelekonsistens som lett absorberes og etterlater området med en oppstrammende effekt.

Les mer om Anti-Aging Eye Gel her

Anti-Aging Face Serum

Anti-Aging Face Serum med award badges

Vant gull i Best Serum og var på listen for Editor's Choice hos Global Makeup Awards i 2019.

Anti-Aging Face Serum er effektivt og vil umiddelbart gi synlig resultat og glød til huden. Den er svært rik på antioksidanter og vitaminer som reduserer fine linjer, rynker og aldringstegn i huden.

Les mer om Anti-Aging Face Serum her

Glow Sheet Mask

Glow mask sachet med award badge

Vant i 2019 hos Best In Show ved Indie Beauty Expo i kategorien Sheet Mask.

Glow er en unik arkmaske med ultrafine, lange fibre som gir deg silkemyk hud. Masken er silkemyk og gir en intensiv fuktighetsbehandling som jevner ut hudtonen. Huden får tilført fuktighet, ser glatt ut og får en ny glød.

Les mer om Glow mask her

Peeling Pen

Peeling Pen Beauty Shortlist Awards 2020

Var i 2020 Editor's Choice i kategorien Beauty hos The Beauty Shortlist Awards.

Peeling Pen er en ny og unik form for eksfoliering  som fornyer, frisker opp og jevner hudstrukturen. Fjerner skånsomt døde hudceller, mykgjør huden og reduserer pigmentering/pigmentflekker. Inneholder blant annet multeekstrakt som gjør at huden føles fastere og man får en umiddelbar glød. 

Les mer om Peeling Pen her

 

Beauty shortlist awards

Hvis vi skulle nevne en prisutdeling vi er ekstra stolte av å ha vunnet flere priser i, så må det være The Beauty Shortlist Awards. BSA ble grunnlagt av skjønnhetsjournalist Fiona Klonarides i Storbritannia i 2012 og fikk hvert år et økende antall påmeldinger. I 2017 ekspanderte de, og valgte å åpne opp for deltagelse også globalt. Dommerpanelet spenner seg over flere land, både Storbritannia, Australia og USA, og de bruker opp til et halvt år på å teste produktene nøye. BSA blir nå ansett som en av verdens største prisutdelinger innenfor skjønnhet og hudpleie, noe som gjør oss ekstra stolte over at vi har vunnet hele seks priser der. 

Legg igjen en kommentar

Alle kommentarer modereres før de blir publisert.