Bli festklar til 17. mai

Ofte starter dagen tidlig på 17. mai. Har du barn så skal de stelles og settes i bunaden før barnetoget, og du skal også ha tid til å fikse deg selv. Har du ikke barn skal du kanskje på champagnefrokost med vennegjengen og prioriterer heller å få bunaden og mascaraen på plass først, noe som fører til at håret blir nedprioritert. Det finnes veldig mange fine flettetutorials der ute, og det er gøy å se på for å få inspirasjon, men på 17. mai ønsker ofte de fleste noe som er enkelt og ikke minst gjennomførbart!

Nedenfor har vi i Eleni & Chris-teamet samlet tre inspirasjonsvideoer på enkle frisyrer som kanskje kan hjelpe deg litt på vei med hårstylingen på 17. mai 😊

Et par grunnleggende stylingprodukter vi anbefaler å bruke for å fikse sveisen:

ChroMin ColorPro Leave-In Spray

  • Spray i hele håret ditt mens det fortsatt er vått. Denne er varmebeskyttende opptil 190 grader. Sprayen tilfører fuktighet, bevarer hårfargen og gjør det lettere å børste gjennom håret.

Sea Salt Spray

  • Spray i denne etter ChroMin Leave-In Spray, og føn så håret. Dette for å få bedre hold og tekstur i håret. Sprayen gjør håret trått, noe som gjør at det blir lettere å style håret, og frisyren holder seg lengre på plass.

Shape Hairspray

  • Avslutt med Shape Hairspray for å holde frisyren på plass.

Pure Treatment Oil

  • Eventuelt kan du også avslutte med å klemme litt Pure Treatment Oil i lengden på håret for å gi mer glans.

Low messy bun:

Waves:

Hestehale med knute (av Emilie Tømmerberg):

NB: husk at i mai er det 20% rabatt på alle stylingprodukter ved bruk av koden "styling"!

Legg igjen en kommentar

Alle kommentarer modereres før de blir publisert.