Derfor bør du bruke nattkrem

Anti-Aging Night Cream for normal/dry skin on top of knitted fabric with gold chains around

Natten er tiden hvor huden har ro og tid til å gjenoppbygge seg igjen etter en lang dag. En god nattkrem bør gi mye fuktighet og inneholde gjenoppbyggende ingredienser som dagkremer ofte ikke har. Den bør også være utviklet for å trenge dypt inn i huden og virke over en periode på flere timer, (kan det være her ordet skjønnhetssøvn kommer fra?) så den har ofte en tyngre og rikere konsistens enn en vanlig dagkrem.

På grunn av den rikere konsistensen er kremen bedre egnet til bruk på natten da den kanskje ikke ligger like fint under sminken i løpet av dagen, men det vil være en fyldig konsistens som huden ønsker på kvelden.

Anti-Aging Night Cream - photo by Ida WulffBilde tatt av Ida Wulff

Anti-Aging Night Cream er fylt med naturlig olje fra multefrø og eksklusivt Scandinavian Glacier Water som bidrar til å sikre en optimal tilstand for huden. Multen er den viktigste ingrediensen i alle våre produkter, og har en dokumentert anti-aging effekt som viser at ingrediensen bidrar til å øke hudens cellefornyelse med hele 22% etter kun 24 timer.

I tillegg inneholder Anti-Aging Night Cream peptider som blant annet er effektiv mot rynker og bidrar til å opprettholde en ungdommelig og sunn hud i balanse. Da multe inneholder antioksidanter fungerer peptidene ekstra godt i samarbeid med disse, og de styrker hudbarrieren.

Legg igjen en kommentar

Alle kommentarer modereres før de blir publisert.