Få glød som Ida Wulff

Ida Wulff sitter i sengen og holder en masketrio. Foran seg har hun sine favoritthudpleieprodukter fra Eleni & Chris

Ida Wulff har straks brukt hudpleieserien fra Eleni & Chris i 1 år, og hun er veldig fornøyd. Gløden og fukten hun får av produktene er med på å gjøre at hun føler seg mer komfortabel uten sminke, og dét er digg.

Ida Wulff sine favorittprodukter ligger i sengen
Produktene hun sverger til inkluderer: 

Cleansing Foam

Dette rensende ansiktsskummet fjerner effektivt urenheter og sminke, samtidig som det bevarer hudens naturlige fuktighet, og gjør den frisk og silkemyk.

Anti-Aging Face Serum

Et ansiktsserum som reduserer fine linjer og rynker, oppfrisker huden og fukter i dybden. Perfekt å bruke før Anti-Aging dag/nattkrem. 

Anti-Aging dagkrem

En dyptvirkende anti-age dagkrem for normal hud som er fylt med naturlig olje fra multefrø. Den oppfrisker huden, øker celledelingen, har en lett og frisk konsistens og reduserer fine linjer og rynker. 

Anti-Aging nattkrem

En anti-age nattkrem som gir dyptvirkende fuktighet til huden gjennom natten. Den friske, fyldige konsistensen trekker inn i huden og gjør den glatt, myk og revitalisert. 

Sheet masks

Disse ansiktsmaskene er utviklet med ultrafine, lange fibre som gir silkemyk hud. 

Peeling Pen

Hun sier at alle produktene er digge, men vil gjerne trekke frem Peeling Pen som hun bruker til å eksfoliere huden. Denne bruker hun en gang ukentlig, og hun sier at den får huden til å føles SÅ fresh. Sminken legger seg ekstra fint etter å ha brukt den - hvis man i det hele tatt orker å sminke seg, da 🤭

Legg igjen en kommentar

Alle kommentarer modereres før de blir publisert.