Hedda Skoug sin daglige hudpleierutine

Den norske influenceren Hedda Skoug (også kjent som Fashioncherry) er for mange kjent som både kjendisstylist og ELLE-girl. I tillegg er hun trofast konsument av hudpleieproduktene til Eleni & Chris.

Vi fikk bli med Hedda «behind the scenes» en morgen hjemme hos henne, og hun kunne da fortelle oss at hennes absolutte favorittprodukt er bestselgeren Peeling Pen fra Eleni & Chris. Hun skriver selv på sin blogg at «Peeling Pennen er fortsatt min soleklare favoritt av alt jeg noen gang har testet. Den etterlater huden jevn og glødende, og effekten kommer så vidt allerede etter 20 minutter. Jevnlig brukt gjør at huden blir som ny etter et par uker

Peeling Pen er en ny og unik form for eksfoliering som både fornyer, frisker opp og jevner ut hudstrukturen i ansiktet. Den unike pennen inneholder både glykolsyre, melkesyre og ikke minst multeekstrakt som gjør at huden føles fastere, og man får en umiddelbar glød. Den passer for alle hudtyper, selv sensitiv hud.

Men før hun bruker Peeling Pen vasker Hedda ansiktet sitt med Cleansing Oil som er en prisvinnende og mild olje. Den fjerner effektivt vannfast sminke, og etterlater huden myk og full av glød. Den passer for alle hudtyper, inkludert fet hud, da olje hjelper til med å fjerne overflødig olje fra huden.

Når hun er ferdig med vask og peeling (NB; husk at Peeling Pen kun bør brukes 2 dager i uken og ikke hver dag, da den har svært kraftige ingredienser) påfører hun Anti-Aging Eye Gel. Dette øyeserumet har en gelekonsistens som lett absorberes inn i huden, og den etterlater øyeområdet med en umiddelbar oppstrammende effekt. Den er i tillegg fylt med naturlig olje fra multefrø for å sikre en optimal tilstand for huden. Etter påføring av øyeserumet går hun videre til Anti-Aging Face Serum. Dette har en lett konsistens og trekker raskt inn i huden. Serumet som ligger under hudkremen bidrar til at kremen jobber enda mer i dybden på huden, med andre ord som en slags primer for hudkremen!

Hedda sin favorittkrem fra Eleni & Chris er Anti-Aging Night Cream. Denne bruker hun både morgen og kveld. Den gir en dyptvirkende fuktighet til huden og reduserer fine linjer og rynker. For å sette prikken over i’en avslutter Hedda med noen spray av Hydrating Face Mist.

I videoen under ser dere hvordan hun utfører sin morgenrutine. Hva er dine «must have» produkter?

Legg igjen en kommentar

Alle kommentarer modereres før de blir publisert.