How-to | Beachy Waves

Det starter i dusjen!

Om du har du krøllet hår anbefaler vi at du starter med å vaske håret med sulfatfrie produkter som CurliMin Shampoo og CurliMin Conditioner, uansett hva slags krøller du måtte ha.

Etter vasken påfører du CurliMin Leave-in Cream i håndkletørt hår – prøv å gre produktet inn med fingrene og gjerne unngå børste om du kan.

Har du slett hår har vi mange forskjellige sjampoer og balsam som kan passe for deg, men vår parfymefrie serie SensiMin vil gi en ekstra lett og frisk følelse som passer utmerket når man skal style håret til en beachy waves-look.

Avslutt med et leave-in produkt tilpasset din hårtype. Uansett hva slags hår du har, ikke hopp over leave-in produkter - dette steget utgjør den store forskjellen!

For deg med fall eller lett krøll i håret

Etter du har påfører CurliMin Leave-in Cream i håndkletørt hår, sprayer du ca. 4-5 pump jevnt fordelt med Sea Salt Spray.

Deretter tvinner du ca. 15-20 seksjoner jevnt over hele hodet – hvis du har områder hvor krøllen er ekstra slapp, så må du ha flere tynne seksjoner.

Du kan la dem tørke naturlig eller bruke en føner med diffuser.

Hvis håret ditt er veldig glatt, kan du spraye over litt til med Sea Salt Spray, for å gi ekstra hold.

Rist lett på håret og voilà!

For deg med mye krøll i håret

Påfør Pure Treatment Oil i lengdene og la håret tørke naturlig eller føn det med børste. Nå trenger du et stylingverktøy som for eksempel en krølltang, for å gjøre den spenstige krøllen om til myke bølger med mindre tekstur.

Du har allerede full varmebeskyttelse i håret fra CurliMin Leave-in Cream, så du trenger i utgangspunktet ikke en egen varmebeskyttende spray. Ta store seksjoner og prøv å dra håret mest mulig nedover enn utover, for å ta bort litt av volumet på toppen.

Du kan avslutte med Sea Salt Spray om du ønsker en matt look eller litt Flexi Pomade om du ønsker glans. Blander du Flexi Pomade med Pure Treatment Oil får du en perfekt cocktail av pleie, glans og definisjon. Gre alltid igjennom håret med fingrene for å separere krøllene til slutt.

For deg med slett hår

I dette tilfellet så start med sjampo, balsam og leave-in pleie tilpasset hårtypen din. Her er ofte preppingen av håret avgjørende om stylingen du skal gjøre holder seg ut over dagen. Den klassiske feilen mange gjør hvis krøll og tekstur sklir ut av håret, er å ikke preparere håret tilstrekkelig først, men kun bruker styling produkter etter stylingen, som en hårspray eller ikke i det hele tatt.

Hvis du har tynt eller fint hår så er VoluMin Leave-in Spray i kombinasjon med Texturizing Volum Mousse et perfekt utgangspunkt som prepper håret på styling, gir mye volum og vil gi deg følelsen av mer hår.

For normalt til tykt hår så er Sea Salt Spray et godt prep produkt som gir mye tekstur til håret.

Nå trenger du et stylingverktøy som for eksempel en krølltang eller en rettetang man kan krølle med, for å skape tekstur i håret. Hemmeligheten for å unngå at håret får for mye krøll er å ta store seksjonen og ikke start for høyt opp mot hodebunnen, men heller i høyde ved ørene.

Husk å sjekk at leave-in produktet ditt inneholder varmebeskyttelse før du starter stylingen.

Når du er ferdig med varmeverktøyet så kan du spraye over et par pump med Sea Salt Spray for å få ekstra tekstur i håret.

Gre alltid igjennom håret med fingrene for å separere krøllene til slutt.

Legg igjen en kommentar

Alle kommentarer modereres før de blir publisert.