Slik tar Ida Wulff vare på huden sin

Dette innlegget ble opprinnelig publisert på Ida Wulff sin personlige blogg her: https://www.idawulff.no/2019/09/15/min-hudpleierutine/

Den siste tiden har jeg egentlig gått og ventet litt på at noen skal kommentere hvor fin glød huden min har fått. For den er fantastisk om dagen. Fresh, glatt, jevn, spenstig og glødende. Er det lov å gi så mange komplimenter til sin egen hud? 😂 Jeg har jo en del fregner og føflekker som jeg pleier å gjemme bort bak sminke, men når huden min er såpass frisk som den er nå, er jeg mer komfortabel med å gå uten. Så, endelig på tide å fortelle hvilke endringer jeg har gjort i hupleie-rutinene!

Jeg begynte å bruke hudpleie fra Eleni & Chris for 9 uker og 6 dager siden. Når det kommer til hudpleie, er det viktig for meg å teste over en lengre periode, før jeg eventuelt anbefaler noe videre. Og denne gangen gjorde jeg rett i å teste, og i å være tålmodig. For det er cirka 3 uker siden jeg så en forandring og kjente at: Yes, dette er VELDIG bra greier.

Hvis du har fulgt meg en stund, har du kanskje fått med deg hvor mye jeg har slitt med å finne hudpleie. Og sett sårene jeg hadde rundt øynene da jeg prøvde meg på noen litt for dyre og heftige produkter. Det fikk meg til å gi litt opp, og jeg gikk tilbake til å bruke gamle rester fra Ole Henriksen – før Eleni & Chris kom inn i livet mitt.

Her ser du produktene jeg bruker hver eneste dag.
Ida Wulff sine favorittprodukter

MIN HUDPLEIERUTINE ✨

💛 Cleansing Foam til alle hudtyper: Denne bruker jeg hver morgen og kveld. Gjør ansiktet vått, klemmer ut en liten ert med produkt, og masserer den inn i ansiktet. Man kan bare skylle med vann etterpå, men jeg foretrekker å vaske av med klut. Hilsen spa-entusiasten. Du finner den HER.

💛 Anti-Aging Face Serum: Dette serumet er ALT. Det absolutt beste produktet i hele serien, hvis jeg bare skal peke ut én favoritt. Serumet er rikt på antioksidanter og vitaminer, og skal øke cellefornyelsen din opp til 22% innen 24 timer. Serumet er i gelékonsistens, og gir masse glød. Terningkast 6, og verdt hver eneste krone. Jeg påfører serumet mellom rens og dag/nattkrem. For å få ekstra god effekt, påfører jeg det rett etter ansiktsskrubb – men skrubb gjør jeg selvfølgelig ikke hver dag. Du finner produktet HER.

💛 Anti-Aging Day Cream: Dagkremen min! Jeg bruker den for normal hud, men den finnes for normal/tørr og tørr hud også. Kjempegod krem som smelter inn i huden. Du finner den HER!

💛 Anti-Aging Night Cream: En nattkrem, som jeg for ordens skyld kun har brukt i et par uker. Jeg har nesten alltid brukt samme krem dag og natt, men hadde lyst til å ha enda litt mer fukt på om natten. Veldig digg! Men skal man sløyfe ett av disse produktene, så blir det nattkrem, og så kan man heller bruke dagkremen til begge formål. Du finner nattkremen HER.

 Ida Wulff i badekåpe og produktfoto av Anti-Aging Night Cream

Anti-Aging Face Serum produktfoto med kremer i bakgrunnen

Det beste serumet jeg noen gang har prøvd. Får ikke sagt det nok 🤩

Hvis Eleni & Chris er helt ukjent for deg, så kan jeg med glede fortelle at det er et skandinavisk hudpleiemerke, basert på rene og skandinaviske ingredienser. Hovedingrediensen i produktene deres er multer, som inneholder vitamin A, B, C og E, samt kalsium og magnesium. C-vitamin er kjempeviktig for fin hud, og multeolje inneholder fire ganger mer C-vitamin enn det er i en hel appelsin.

Produktene kjennes silkemyke mot huden, og de tilfører så mye deilig fukt at hver morgen og kveld føles som et mini-spa. I tillegg er krukkene/flaskene i seg selv et stort pluss, for de er designet slik at du ikke står i fare for å sløse produkt. Man pumper, og får ut små mengder om gangen. Akkurat nå ser det ut til at jeg må ha ny dagkrem/nattkrem/serum hver fjerde måned, mens hudrensen varer enda lengre. Rett og slett kvalitetsprodukter som er drøye i bruk ❤️

Og du! Hvis du leser dette innlegget, og tenker at: Jeg er så fornøyd med hudpleien jeg bruker, og orker ikke å prøve noe nytt. Så forstår jeg det godt. Men uansett hvilken hudpleie du bruker, vil jeg anbefale deg å teste ut denne ansiktsmasken. Den er til engangsbruk, og gir huden masse glød og fukt. Jeg har brukt den to ganger, og elsker den. Anbefaler å bruke den kvelden før du skal noe spesielt, så produktet som blir igjen på ansiktet kan kose seg på huden din gjennom natta 🤗
Pakke med Glow ansiktsmaske åpnet, Ida Wulff med morgenkåpe og ansiktsmaske på

Jeg prøvde virkelig å se fin ut her, men det var klin umulig 😂

Les det originiale innlegget til Ida HER

Legg igjen en kommentar

Alle kommentarer modereres før de blir publisert.