Multemagi

Multer stammer fra de nordre delene av Skandinavia, og er en nyoppdaget ingrediens innen skjønnhetsverdenen. Det søte, gylne skyformede bæret ble en nøkkelingrediens i Eleni & Chris sine produkter da vi fant ut hvilke egenskaper det har for huden.

Multen inneholder store mengder vitamin C, som er kjent for å ha gode antioksidantegenskaper. Dette beskytter huden mot frie radikaler som kan forårsake aldringstegn. Denne beskyttelsesevnen er viktigere enn noensinne i 2019 hvis du ønsker å holde huden din sunn og frisk. Multer inneholder også vitamin A, B og E, kalsium og magnesium som er viktige «skin boosters» og beskytter huden.

To av våre bestselgende produkter som inneholder multer er Anti-Aging Face Serum og Anti-Aging Eye Gel.
Anti-Age Serum and Eye Gel

Disse anbefales spesielt sammen fordi de fungerer som en god behandling som virker både i dybden og overflaten av huden. Begge produktene inneholder den unike multefrøoljen og Skandinavisk Glacier Water. Multefrøolje øker celledelingen og fukter i overflaten og dybden, noe som gir en fantastisk anti-aging effekt på huden.  Fuktigheten som multefrøoljen tilfører gjør den til en perfekt fuktighetskomponent i din hudpleierutine. Ved å holde huden hydrert med våre Anti-Aging produkter vil fine linjer og rynker bli mindre synlige, og du vil få en fin glød.

Både Anti-Aging Face Serum og Anti-Aging Eye Gel skal påføres etter rens og før dagkrem. Begge produktene har en lett konsistens som trekker raskt inn i huden, og dette gjør de enkle å kombinere med andre produkter. Etter at du har vasket og renset huden din (gjerne med Cleansing Foam) masseres serumet forsiktig på huden med sirkelformede oppadgående bevegelser. Anti-Aging Eye Gel er utviklet for å passe alle hudtyper, og passer dermed fint for den sensitive tynne huden rundt øynene. Den påføres forsiktig etter vask med ringfingeren på huden under øyet. Den reduserer hevelse og mørke ringer, gir dyptvirkende fuktighet og fylde, og gjør fine linjer og rynker rundt øynene mindre fremtredende. Etter at serum og øyegelé er påført finner du frem din dag-/nattkrem. Den beste kombinasjonen er om du velger en dag- og nattkrem fra The Woods-serien til Eleni & Chris, eller fra The Fjords-serien om du er under 25.

Husk at selv om du ikke har mye rynker da du er 25 så anbefaler vi å starte med anti-aging produkter da for å forebygge rynker og fine linjer i huden. Cellefornyelsen begynner å gå saktere fra 25-årsalderen, og det er derfor viktig å begynne med forebyggende behandlinger.

La disse to produktene med håndplukkede ingredienser fra den Skandinaviske naturen bli en del av ditt daglige rituale for en enkel, fin og effektiv hudpleierutine!

Legg igjen en kommentar

Alle kommentarer modereres før de blir publisert.