Prep your hair for summer

På samme måte som ulike hudpleieprodukter er laget for ulike hudtyper, retter hårpleieprodukter seg også mot ulike behov. Vi har akkurat lansert tre fuktgivende hårmasker for ulike behov. Maskene er perfekte for å forberede håret på sommeren, slik at du har sunt og friskt hår gjennom sommermånedene fylt med sol, sjø og varme. De er også perfekte å bruke som en reparerende «after sun» for håret etter en lang dag på stranden.

HVOR OFTE BØR DU BRUKE EN HÅRMASKE?

De fleste hårmasker er laget for å brukes en gang i uken. Men akkurat som med alt annet i skjønnhetsverdenen, passer aldri én størrelse til alle. Hvor ofte du bruker en hårmaske vil avhenge av alt fra hårtype til masken du bruker. De med veldig tørt og skadet hår kan ha nytte av å bruke en fuktighetsgivende hårmaske to eller tre ganger i uken, mens de med fett hår vil kanskje holde seg til den anbefalte en gang i uken. Hvis du har veldig rett hår, bør du også unngå å bruke en hårmaske mer enn to ganger i uken. midlertid vil krøllete hår ofte ha nytte av hyppigere bruk.

Før du skal investere i en hårmaske, er det lurt å tenke på hva som er det viktigste for deg å oppnå.

har du grovt, tørt og statisk hår?

Da vil en intens hårmaske som er rik på fuktighet, gir smidighet og glans være redningen. Bruk gjerne opptil flere ganger i uken.

 

ULTRAMIN™ SMOOTING HAIR MASK

UltraMin Smoothing Hair Mask er en fuktighetsgivende hårmaske spesielt utviklet for å gjenopprette fuktbalansen i tørt hår.

 

Multeekstrat 

rik på antioksidanter og gir næring til både hår og hodebunn.

algeekstrakt

gir intens fuktighet og styrker hårfibrene.

Moringafrø ekstrakt

beskytter håret mot forurensning, og holder seg derfor friskt, mykt og glansfullt lenger.

er håret ditt skadet eller slitt?

Da vil en gjenoppbyggende hårmaske være førstehjelp for å få tilbake styrken i håret ditt.

 

boostAMIN™ instant HAIR MASK

BoostaMin Instant Hair Mask er en dyptvirkende hårmaske utviklet for å passe alle hårtyper.

 

Multeekstrakt

gir håret en boost av antioksidanter som gir fuktighet og glans.

Sheasmør og hyaluronsyre

binder fuktighet til håret og gir en langvarig effekt. Resultatet blir et sunt, friskt og glansfullt hår som føles silkemykt og er lett og håndtere.

Ønsker du å nøytralisere gylden pigmenter i hårfargen din?

Da er en hårmaske utvilket med en spesiell fargekombinasjon av blå og lilla pigmenter som fjerner gylne toner i håret hårmasken for deg.

 

scandiMIN™ the blonde HAIR MASK

Dette er den ultimate masken for de som ønsker å opprettholde en kald tone, samt tilføre fuktgivende pleie, uavhengig av hårtype.

 

sheasmør

gir rikelig med fuktighet og pleie til både hår og hodebunn.

Emogreen™ olje

beskytter håret og etterlater det silkemykt og glansfullt.

visste du at...

Trendene endrer seg hele tiden og selv om det i perioder er gylne pigmenter som gjelder, så tviholder vi som elsker kalde toner på våre lilla pigmenter og er evig trofast. Kalde pigmentene er mer populært i Skandinavia enn noen andre deler av verden og vi er både kjent for og anerkjent i frisørbransjen for å mestre den perfekte balansen av kalde toner.

Andre ingredienser

Alle hårmaskene fra Eleni & Chris er 100% veganske. Alle produktene er formulert med nærende ekstrakter fra multebær som er rik på antioksidanter og vitamin A, B, C, D og E, mineraler som kalium, kalsium og magnesium og syrer som linolensyre, alfalinolensyre, oljesyre og palmitinsyre. I tillegg så er signaturingrediensen forfriskende isbrevann fra Svartisen, som gir en vitaliserende effekt og gir en enda bedre effekt av de andre aktive ingrediensene.

I tillegg består alle tubene av 70% resirkulert plast.

Legg igjen en kommentar

Alle kommentarer modereres før de blir publisert.