Hudpleie for alle aldre

I 20-årene

Tidlig i tjueårene er huden fremdeles i «recovery mode» fra den hormonelle perioden i tenårene. Noen vil oppleve acne, og varierende hudtilstander hvor huden kan gå fra tørr til oljete på kort tid. I denne perioden av livet er det viktig å ikke påføre for mye produkter på huden, men holde seg til en rutine i en lengre periode. Hvis man endrer rutine og produkter for ofte vil dette være med på å irritere huden. Det viktigste i tjueårene er å ha en god rutine for rens og vask, og å bruke SPF. Det å bruke solfaktor på huden er den beste måten å forhindre rynker og dårlig hud i senere år. Hvis huden er tørr er det fint å bruke en Cleansing Oil som masseres inn og skylles av hver kveld. Massasjen er med på å øke blodsirkulasjonen, noe som gir huden en fin glød. 

Cleansing Oil fra Eleni & Chris er en prisvinnende og mild olje som fjerner sminke og samtidig bevarer hudens naturlige fuktighet. Den gir en mild og effektiv rensing, og etterlater huden myk og full av glød. Den er fylt med Skandinavisk Glacier Water for å sikre optimal tilstand for huden, og den kan også brukes på det sensitive øyeområdet.

I 30-årene

I slutten av tjueårene og begynnelsen av trettiårene er det viktig å bevege seg inn på anti-age produkter. Du har mest sannsynlig blitt godt kjent med hudtypen din, men en gjennomgående faktor for alle er å tilføre nok fuktighet. Celledelingen går saktere jo eldre man blir, og huden mister derfor naturlig fuktighet. Et godt serum er med på å legge et fint grunnlag i rutinen, og man vil kunne se fordelene ved å bruke det i løpet av kort tid.

Anti-Aging Face Serum inneholder en høy konsentrasjon av kraftige ingredienser som er med på å revitalisere huden og glatte ut fine linjer og rynker. Serumet er fylt med naturlig olje fra multer og Scandinavian Glacier Water for å sikre optimal tilstand for huden. Den er også med på å øke celledelingen, og kan brukes både morgen og kveld før man tar på fuktighetskrem.

Et annet produkt som er fint å introdusere i rutinen er en god øyekrem. Hvis du bruker øyekrem på dagtid er det viktig å bruke en som ikke er for tung – slik at sminken holder seg fint gjennom hele dagen.

Hydrating Eye Cream er fuktighetsgivende, beskytter huden og gjør den glatt, myk og strålende. Den inneholder blant annet vår patenterte SEA3OilTM som forbedrer hudens struktur og kvalitet.

I 40- og 50-årene

Når man har bikket førti er det på tide å endre hudpleierutinen igjen. Det er ikke uvanlig at man i denne perioden mister glød, og huden blir slappere. Et fint tiltak er å bruke ansiktsmasker ukentlig for å piffe opp matt hud.

Age Renewal Face Mask

Age Renewal Face Mask er en arkmaske med Bio-Cellulose som gir intens næring til huden. Masken følger ansiktskonturene som et ekstra hudlag, og gir en velbalansert og intensiv tilførsel av ingredienser. Hvis masken brukes jevnlig over tid, vil rynker og uttrykkslinjer bli mindre synlige, og huden vil se yngre og sunnere ut.

I førtiårene vil man merke at det dukker opp mer fine linjer/rynker rundt øynene, så invester i en anti-aging gele som kan brukes både morgen og kveld etter rens. Anti-Aging Eye Gel passer for alle hudtyper og inneholder en høy konsentrasjon av kraftige ingredienser som revitaliserer huden og glatter ut fine linjer og rynker rundt øynene. Mange kaller denne gelen for «botox på boks» på grunn av dens umiddelbare virkning.

Legg igjen en kommentar

Alle kommentarer modereres før de blir publisert.