Hjemmespa med Ida Wulff

Dette innlegget ble opprinnelig publisert på Ida Wulff sin personlige blogg her: https://www.idawulff.no/2020/03/22/en-gladnyhet-pa-en-gra-sondag/

Ida Wulff med sheet mask ligger i sengen og leser blad

Hei fra søndagens lille hjemmespa 🤓 I disse dager er jeg svært takknemlig for hotellstilen jeg har gått for på soverommet. Det er ikke det verste stedet å være i frivillig isolasjon ❤️ Dog merker jeg at det er blitt vanskelig å skille mellom hverdag og helg. Alle dager føles like. Gravlyset er hjemmeværende. Vi spiser, ser på TV, går tur, følger med på nyhetene. Å rydde og vaske er blitt en slags terapi, det har aldri vært så rent her hjemme som nå. Mitt eget ytre har jeg kanskje glemt litt bort, så derfor har jeg hjemmespa i dag. Selv om jeg bare er hjemme, syns jeg det hjelper på hodet å skrubbe, smøre, ta ansiktsmaske. Føle seg fresh og fin! Hudpleierutiner har jeg i hvertfall god tid til, både morgen og kveld.

Jeg føler meg så heldig som har en samarbeidspartner som Eleni & Chris, som faktisk blir spurt etter i kommentarfeltet 😍 

Min daglige hudpleierutine ser du her:

Ida Wulff sine favorittprodukter

RENS HER / SERUM HER / DAGKREM HER / NATTKREM HER 

Hudpleierutinen min har ikke forandret seg mye siden sist. Den er fremdeles like enkel, og består av rens, serum, dagkrem og nattkrem. Det eneste som er nytt, er at jeg har gått over til å bruke dagkrem for tørr hud. Det trengte huden min visst nå, spesielt rundt nese og munn.

Alle produktene i min faste hudpleie-serie er en del av The Woods-serien til Eleni & Chris. Hvis du har scrollet forbi innleggene tidligere, kan jeg nevne igjen at det er et skandinavisk hudpleiemerke, med de deiligste ingredienser. 

La meg fortelle litt om hvert enkelt produkt:

Cleansing Foam: Det diggeste renseskummet jeg har vært borti. Ansiktet blir helt rent og silkemykt. Jeg pleier å massere den inn i ansiktet i 30 sek – 1 minutt, og vasker av med fuktig klut. Den kan også brukes på øyeområdet, og passer fint selv om du har skjegg. Kanskje en unødvendig opplysning, men Gravlyset har begynt å bruke denne rensen han også, hehe. Du finner den her

Anti-Aging Face Serum: Et serum for alle hudtyper, og dette er VERDENS BESTE hudpleieprodukt, uten at jeg har testet alle verdens hudpleieprodukter. Men min absolutte favoritt fra Eleni & Chris, og det overrasker meg ikke at serumet har vunnet flere priser. Det har gel-konsistens, og gir såå mye glød! Du kan lese mer om serumet og kjøpe det her.

Anti-Aging Day Cream: Finnes for flere hudtyper, selv bruker jeg for tørr hud akkurat nå. Dette er en drøy krem som varer i flere måneder hvis du bruker riktig mengde. Elsker konsistensen og fukten/gløden den gir. Du finner den her.

Anti-Aging Night Cream: Nattkrem er egentlig ganske nytt i livet mitt, men jeg har sett nytten av å gi huden ekstra fukt om natten. Husk å sove med silkepute så putetrekket ikke stjeler all kremen fra ansiktet ditt! Det gjør virkelig en forskjell. Kremen får du tak i her.

Jeg har også tre produkter fra Eleni & Chris som jeg bruker av og til. Dem ser du her: 

Anti-Aging Face Mist, Glow Sheet Mask og Peeling Pen ligger på svart underlag

Anti-Aging Face Mist er jeg ikke så flink til å bruke, men jeg elsker det når jeg husker på å dra den opp av veska eller nattbordsskuffen. Dufter friskt og gir litt effortless fukt til ansiktet. Finnes her!

Ansiktsmaskene til Eleni & Chris er så digge, jeg anbefaler å bruke dem til spesielle anledninger. For eksempel før fest. Eller på dager hvor fjeset virkelig trenger en ekstra boost. Du finner dem her.

Peeling Pen bruker jeg 1-2 ganger i uken, og det er en helt genial måte å eksfoliere huden på. Pennen fornyer og frisker opp huden, og skal i tillegg gjøre huden jevnere. Den inneholder blant annet glykolsyre som fjerner døde hudceller, og melkesyre som gjør huden myk og reduserer pigmentflekker. Rart hvordan noen ting man har klart seg uten hele livet, plutselig blir et must… Shop her!

Ida Wulff med glow sheet mask og håndkle på hodet i sengenJeg gir aldri opp å prøve å se cute ut i disse ansiktsmaskene. Send hjelp, haha!
--------
Se alle favorittproduktene til Ida her
(og bruk rabattkoden IDA25 - så får du 25% på alle hennes favoritter i hele påsken)

Legg igjen en kommentar

Alle kommentarer modereres før de blir publisert.