Spastemning i badekaret

Når svigers er bortreist, er det jeg som er sjefen over badekaret… Hehe. Gi meg et hus! Jeg blir et bedre menneske når jeg har tilgang på badekar.

Som alle sikkert har fått med seg nå, steller jeg huden min med det skandinaviske hudpleiemerket Eleni & Chris. Det er ikke mange dagene til jeg har brukt produktene i ett år, herregud som tiden flyr. Sponsa eller ei: Eleni & Chris er en sjelden god hudpleieserie, som jobber i huden samtidig som den er snill og veldig fuktighetsgivende. Jeg er så fornøyd med kvaliteten på huden min nå, og det er takket være en kombinasjon av god hudpleie morgen og kveld, høy solfaktor og kollagen. De tre tingene gjør at jeg ikke frykter å fylle 30 senere i år, hehe. Ta meg med en klype salt!I dag tenkte jeg å tipse om noen produkter som kan brukes av alle, om du så bruker noe helt annet enn Eleni & Chris til vanlig. De har nemlig noen fantastiske ansiktsmasker, øyemasker og en peeling pen som alle kan unne seg, uansett hvilket hudpleiemerke du måtte sverge til. Og hvis du allerede er en Eleni & Chris-fan som jeg vet at mange her er: Da er det jo en no brainer. Da vet du allerede hvor gode disse produktene er 🤩Sheet masks fra Eleni & Chris er bedre for huden enn de er på kamera, for å si det mildt 😂 Jeg elsker 3-pakningen fordi den gir deg litt av hvert. Glow, hydrate og detox. Glow og hydrate bruker jeg gjerne før jeg skal noe og vil føle meg ekstra fin, eller bare hvis jeg føler at huden min trenger en ekstra boost. Detox renser huden ekstra godt, så den bruker jeg gjerne hvis jeg har vært ute på vift og føler meg «skitten» i huden. Feks etter en flyreise eller en tur på byen. Prøv disse maskene én gang, og du er hekta. Selv om man ser ut som en tulling… Anbefales også til å skremme kjærester og bud som kommer på døra med pakke, hehe. Du finner 3-pakning med sheet masks HER 🤍Peeling Pen har jeg skrevet om før, det er rett og slett en skånsom måte å eksfoliere ansiktet sitt på. Pennen som er til engangsbruk, inneholder glykolsyre som fjerner døde hudceller og melkesyre som gjør huden myk og reduserer pigmentering/pigmentflekker. Den inneholder også multeekstrakt som gjør at huden føles fastere, og kollagen som jo alltid er hjertlig velkomment til huden. Dette er hva jeg kaller en liten tryllestav! Føler du deg ufresh en dag, er det bare å dra denne over fjeset, så føles huden som ny. Tok jeg litt vel i nå? Det føles i hvertfall veeeldig bra 😀 Du finner 10-pakning med Peeling Pen HER 🤍

En helt ny forelskelse her i hus er disse øyemaskene fra Eleni & Chris, som jeg har på meg på bildet. Det er ikke alltid det passer seg med store sheet masks, og da nøyer jeg meg gjerne med en lapp under hvert øye. Jeg har alltid tenkt at slike øyemasker er mest for følelsen, og at det ikke har så stor effekt. Men hei, denne har. Det er benyttet bio-cellulose-teknologi som gir intens næring til huden. De gir umiddelbar effekt ved demping av mørke ringer og hevelse under øynene, noe som bokstavelig talt er story of my life i disse dager. Disse er også kjekke å ha med seg på reise! Enkle å klaske på om man sitter i bil eller ligger i telt. Jeg syns det er like viktig med velvære på tur, det er bare ikke alltid det er så lett. Du får 6-pakning med øyemaskene HER 🤍

Her er forresten en påminnelse om min faste hudpleierutine, som jeg bruker morgen og kveld. Rens finner du her, dagkrem her, nattkrem her og serum her. Denne buketten elsker jeg så høyt at du vil ikke tro det 🤗Hvordan jeg egentlig ser ut når jeg ligger og plasker i badekaret, hehe… Hadde verre bilder også, for å si det sånn.

Dette innlegget ble opprinnelig publisert på Ida Wulff sin personlige blogg

Legg igjen en kommentar

Alle kommentarer modereres før de blir publisert.