Tips til håret i julebordsesongen

Julen nærmer seg med stormskritt, og det er alltid gøy å pynte seg litt ekstra i tiden fremover. Antrekket ditt er kanskje allerede på plass, og sminken nøye planlagt, så hvorfor ikke sette prikken over i-en med håret?

Det er flere produkter og redskaper som kan hjelpe deg til å lykkes med sveisen. Av utstyr er det fint å ha en spisskam, hårstrikk, bobbypins og eventuelt dekorative hårspenner. Vi liker Accessorize sine spenner som du kan finne her. En hårføner hjelper deg godt på vei, men det kan også være fint å ha en krølltang eller rettetang i bakhånd.

Maria Sagvik med hårspenner

Når det kommer til produkter anbefaler vi å starte med nyvasket hår. Vask gjerne håret med VoluMin Magnifying Shampoo for ekstra volum og en balsam tilpasset hårtypen din i lengdene. Så er det greit å ha en varmebeskyttende spray før føning, denne hjelper deg også med å preppe håret slik at frisyren holder seg lengre. Vi anbefaler den prisvinnende VoluMin Magnifying Leave-In Treatment for å tilføre volum, tekstur og fylde. Spray den i hårbunnen for ekstra løft! Den gir både UV-beskyttelse og varmebeskyttelse opptil 220˚C. Om du ønsker bedre kambarhet kan du bruke ChroMin ColorPro Leave-In Spray i lengdene. Denne er varmebeskyttende opptil 190˚C.

Maria Sagvik og Adrienne Eikrem

Hvis du vil forsikre deg om at både hår og tilbehør sitter godt gjennom kvelden bør du ha i litt hårvoks, for eksempel Matte Clay, før du setter i eventuelt tilbehør. Dette gir håret mer tekstur, og bobbypinsene får mer motstand så de ikke glir ut av håret. Om du i tillegg tuperer lett ved røttene er du garantert en frisyre som varer hele kvelden!

I tillegg til en voks er det fint å preppe håret med Dry Texturizing Shampoo for ekstra volum og et enda bedre feste til stylingen.

Adrienne Eikrem holder Shape Hairspray frem mot kamera

Avslutt med Shape Hairspray for å sørge for at festfrisyren varer utover kvelden og holder stand på dansegulvet.

Tips: ha litt hårolje i hendene og gni en grovtagget kam inn med oljen før du grer gjennom krøllene. Dette gir en fin glans til håret uten å ødelegge krøllene!

Maria Sagvik gjør en enkel twist på hestehalen som får håret partyklart på 1-2-3:

Adrienne Eikrem viser hvordan hun lager de perfekte løse krøllene:

Vi har ikke glemt mennene, her viser Håkon en enkel look for de med halvlangt hår:

Legg igjen en kommentar

Alle kommentarer modereres før de blir publisert.