På reise

Du vet hvordan det er – kofferten din ligger på båndet og det lyser overvekt ved check-in. De tunge flaskene med sjampo og balsam er det som ryker først, og du krysser fingrene for at hotellet du skal bo på har gode produkter stående.

Fortvil ikke! Du kan ta med vårt reisesett som inneholder en minisjampo og balsam - de er perfekte for reisen din.

SensiMin for sensitiv hodebunn, ChroMin for farget hår, KeraMin for å styrke håret ditt, ScandiMin for å beholde de kalde tonene i håret og GentleMin for menn - vi har et sett for alle!

Hvis du allerede er en fan av våre hårprodukter kan du fortsette å bruke dine favoritter som normalt under ferien, men uten å måtte overbelaste kofferten din.

Hvis du bare trenger de små størrelsene, kan du kjøpe disse i vår nettbutikk (eller på din nærmeste lokale Nikita Hair eller Sayso salong) for 159 kr per sett. Men vær oppmerksom på at håret og hodebunnen din vil elske dem, så du vil mest sannsynlig ende opp med å kjøpe de store flaskene så snart du kommer hjem!

Reisesettene er også fine å ha med på treningsstudioet, til kortere helgeturer og generelt når du trenger å ta med gode kvalitetsprodukter for håret.

Når du reiser, er det også viktig å ta vare på huden din med gode, fuktighetsgivende produkter.

Sheet mask collection from Eleni & Chris

Vi har 5 ansiktsmasker som er perfekte å ta med på ferien - én maske for under øynene og fire for ansiktet, og alle inneholder våre tre unike skandinaviske ingredienser: Skandinavisk Glacier WaterTM, SEA3oilTM og multeolje, samt noen nye nøkkelingredienser som gjør maskene veldig effektive.

Maskene kan kjøpes individuelt eller i 6-packs. De klistrer seg til huden når du har tatt dem på slik at du kan velge selv om du vil sitte stille eller gå rundt mens du skjemmer bort huden i ansiktet ditt. Det går for eksempel an å ta et fotbad eller gjøre litt yoga, eller du kan ta det på når du sitter på flyet for å få litt ekstra glød til du ankommer destinasjonen din.

 

BIO CELLULOSE AGE RENEWAL FACE MASK & EYE MASK

Bio-Cellulose er en helt unik arkmaske-teknologi som regnes for å være det ypperste innen hudpleie blant eksperter. Denne arkmasken med unike skandinaviske ingredienser benytter en Bio-Cellulose-teknologi og gir intens næring til huden. Masken følger ansiktskonturene som et ekstra hudlag og gir en velbalansert og intensiv tilførsel av ingredienser. Huden renses, og får ny fylde og glød. De kraftige ingrediensene bidrar til en mer spenstig hud som kjennes silkemyk og glatt. Bruker du masken jevnlig over tid vil fine linjer og rynker bli mindre synlige, og huden vil se yngre og sunnere ut.

Age Renewal Face Mask Sachet

Age Renewal Face Mask inneholder blant annet kaviarekstrakt som kan forbedre hudens elastisitet og få den til å se yngre ut, og Skandinavisk Glacier WaterTM som fukter og beroliger huden. Det øker også hudens evne til å oppta fuktighet. Videre inneholder masken multer som har en dokumentert anti-aldringseffekt. Undersøkelser viser at multer øker hudens cellefornyelse med 22 prosent etter bare 24 timer, og det bidrar til å redusere fine linjer og rynker i huden. I tillegg inneholder maskene havreekstrakt som virker beroligende og gjenoppbyggende, samt vitamin E som tilfører fuktighet til den fine ansiktshuden.

Age Renewal Face Mask inneholder:

 • Kaviarekstrakt: gjenoppbygger huden, forebygger hudskader, øker hudens evne til å oppta fuktighet.
 • Multer: øker hudens cellefornyelse, bidrar til å redusere fine linjer og rynker, tilfører fuktighet til både hudoverflaten og i dybden
 • Skandinavisk Glacier WaterTM: frisker, vitaliserer, stimulerer
 • Havreekstrakt: roer og gjenoppbygger huden, tilfører fuktighet og virker oksidasjons- og allergihemmende.
 • Vitamin E: tilfører fuktighet til den fine ansiktshuden.

Age Renewal Eye Mask inneholder også kaviarekstrakt, multer og Skandinavisk Glacier WaterTM. I tillegg inneholder den strandfennikel som reparerer og gjenoppbygger huden, og japansk kirsebær som får huden til å se yngre ut, og reparerer ru hud.

 • Strandfennikel: fennikelekstrakt er rik på vitaminer og antioksidanter som bidrar til å holde huden myk og fin.
 • Japansk kirsebærblomst: den naturlige blomsterekstrakten får huden til å se yngre ut og reparerer ru hud.

Egenskaper:

 • Strammer
 • Løfter
 • Tilfører fuktighet
 • Inneholder hverken konserveringsmidler, parfyme eller mineralolje.
  • Fri for parabener, sulfater, gluten og silikoner.

SINCELL FACE MASKS

Våre unike Sincell arkmasker med ultrafine, lange fibre har en kremet konsistens som gir deg silkemyk hud. Eleni & Chris har tre forskjellige typer Sincell Face Masks hvor alle har ulike ingredienser og effekter. En kan virke mer appellerende til deg enn den andre, men du kan fint bytte om på din favoritt avhengig av hudens tilstand.

Glow Face Mask Sachet

Sincell Face Mask GLOW: Få den skandinaviske gløden med denne oppfriskende og fuktighetsgivende arkmasken, full av pleiende og energigivende ingredienser som forbedrer hudens struktur og utseende. Masken er silkemyk og gir en intensiv fuktighetsbehandling som jevner ut hudtonen. Huden får tilført fuktighet, ser glatt ut og får en ny glød. Studier viser også at denne arkmasken kan bidra til en jevnere og mer balansert hudtone.

Inneholder:

 • SEA3OilTM: tilfører fuktighet, stimulerer kollagen- og elastinsyntesen i huden, får huden til å se sunnere og friskere ut.
 • Multer: ekstremt rik på vitamin A, B, C, D og E som gir en unik tilførsel av antioksidanter til huden. Øker også hudens cellefornyelse, bidrar til å redusere fine linjer og rynker, og tilfører fuktighet til både det ytterste hudlaget og dypere lag.
 • Skandinavisk Glacier WaterTM: har en forfriskende og revitaliserende effekt på huden. I tillegg frisker den opp, vitaliserer og stimulerer.
 • Bringebærekstrakt: inneholder antioksidanter som bidrar til økt sirkulasjon, og reduserer mørke flekker i huden.
 • Havreekstrakt: virker beroligende. Den roer og gjenoppbygger huden, tilfører fuktighet og virker oksidasjons- og allergihemmende.
 • Kaffebønneekstrakt: bidrar til en jevnere hudfarge. Ekstraktet brukes til å live opp huden og tilføre ny energi.

Detox Face Mask Sachet

Sincell ansiktsmaske DETOX: Denne oppkvikkende og stimulerende arkmasken er full av skandinaviske ingredienser som beskytter huden mot toksiner og frie radikaler uten å fjerne de essensielle fettsyrene som finnes naturlig i huden. Masken er silkemyk og gir en intensiv fuktighetsboost som får huden til å se sunnere ut. Masken roer ned huden, får den til å se yngre ut ved å fylle på med fuktighet og balanserer hudtonen.

Inneholder:

 • Multer
 • SEA3OilTM
 • Skandinavisk Glacier WaterTM
 • Grapefruktekstrakt: virker stimulerende. Ekstrakten løfter og gir energi. Styrker og gir nytt liv til huden.
 • Lakrisrotekstrakt: denne er betennelsesdempende. Lakrisrotekstrakt forbedrer hudens struktur ved å gjenopprette spenst og elastisitet.
 • Havreekstrakt: roer og gjenoppbygger huden, tilfører fuktighet og virker oksidasjons- og allergihemmende.

Hydrate Face Mask 6-pack

Sincell Face Mask HYDRATE: Denne beroligende og fuktighetsgivende arkmasken er full av skandinaviske ingredienser, spesielt formulert for å vekke til live tørr og sliten hud, og få den til å se oppkvikket og frisk ut. Masken er silkemyk og gir en intensiv fuktighetsboost som får huden til å se yngre ut. Hver maske gir ny energi ved å fylle på med fuktighet til tørr og uttørket hud. Huden ser glatt, fuktet og frisk ut.

Inneholder:

 • Multer
 • Skandinavisk Glacier WaterTM
 • Epleekstrakt: gir antioksidantbeskyttelse som nøytraliserer frie radikaler, motvirker aldring, tilfører fuktighet og gjør huden mykere.
 • Hyaluronsyre: denne syren trenger inn i huden og binder vann samtidig som den tilfører fuktighet fra innsiden og ut.
 • Salviebladekstrakt: virker beroligende. Ekstra fra salvieblader er fulle av kalsium og vitamin A, som beskytter huden mot frie radikaler og bidrar i den daglige cellefornyelsen.
 • Kakaosmør: er fuktighetsgivende, får huden til å skinne, og tilfører fuktighet til tørr og matt hud.

  Legg igjen en kommentar

  Alle kommentarer modereres før de blir publisert.