Cleansing Oil - en av våre bestselgere!

Vår prisbelønte (Beauty Shortlist Awards 2018 – Winner in Best Cleansing Oil) milde Cleansing Oil fjerner ansikt- og øyesminke, bevarer hudens naturlige fuktighet og gir en mild og effektiv rensing av huden. Den er fuktighetsgivende og skånsom for huden, men fjerner allikevel vannfast sminke som maskara og eyeliner uten problem.

Oljen er fylt med vår patenterte SEA3OilTM og eksklusivt Skandinavisk Glacier Water for å sikre en optimal tilstand for huden din. Den etterlater huden myk og full av glød. Cleansing Oil passer for alle hudtyper, inkludert fet hud, da den hjelper til med å fjerne overflødig olje fra huden.

Hvis du kombinerer oljen med vår Hydrating Face Mist har du den perfekte duoen. Vår Hydrating Face Mist er en oppfriskende og fuktighetsgivende ansiktsspray som beskytter og gjenoppfrisker hudens glød når som helst på dagen. Hydrating Face Mist kan brukes både under og over makeup, og fungerer også som en toner til huden etter rens med Cleansing Oil. Misten tørker raskt, har ingen innvirkning på sminken, og vil øyeblikkelig gi fukt og glød til huden. Spray den på huden din etter vask eller i løpet av dagen for å gi umiddelbar fuktighet.

Begge produktene er en del av vår Hydrate-kolleksjon (også kjent som Beauty from the fjords). Eleni & Chris avslører en av Skandinavias største hemmeligheter i denne kolleksjonen, nemlig SEA3oil™ – den reneste omega-oljen funnet på dypet av Skandinavias vakre fjorder. Innen hudpleie er denne rene og patenterte SEA3oil™ kjent for å forbedre hudens struktur og kvalitet. Denne eksepsjonelt rene kombinasjonen gir naturlige, oppfriskende og synlige resultater.

Legg igjen en kommentar

Alle kommentarer modereres før de blir publisert.