ELENI & CHRIS ER OFFISIELL PARTNER AV OSLO RUNWAY 2022

Oslo Runway er noe av det største som skjer innen fashion og mote i Norge, og hår og hårstyling blir stadig mer integrert i motelandskapet. Eleni & Chris vil i år være offisiell partner av Oslo Runway, og vil ha fokus på multifunksjonelle stylingprodukter i tillegg til pleiende hårprodukter med skandinaviske og kortreiste ingredienser.

Vi er stolte av å være et norsk skjønnhetsmerke som har fokus på bruk av lokale og naturlige ingredienser som finnes i skandinavisk natur, og da er det ekstra hyggelig å samarbeide med en aktør som Oslo Runway som fremmer norsk design og kultur. Kunder får stadig høyere forventninger til et produkt, og ønsker gjerne at det skal kunne brukes på flere måter, spesielt den skandinaviske kunden. For utenom lokale ingredienser, er det to ting som er i høysetet under utvikling av nye produkter for Eleni & Chris: funksjonelle produkter skreddersydd for «the scandi way of life», og høy performance som matcher den moderne kundens forventninger.

Siden oppstarten i 2015 har Eleni & Chris akkumulert hele 46 internasjonale priser og nominasjoner for sine produkter, og dette gir en høy motivasjon til å utvikle flere prisvinnende produkter i fremtiden.

"Vi ser frem imot vårt samarbeid med Oslo Runway, og gleder oss til å bidra med å skape et kreativt uttrykk via hår på catwalken, i tillegg til andre eventer under opptrappingen til selve arrangementet. Norsk design er selvfølgelig det som står aller mest i sentrum under Oslo Runway, men hår og hårstyling vil være med på å definere det kreative uttrykket og designerens visjon, og det er en reise vi gleder oss til å ta del i"

sitat Christinah Nicolaisen Co-founder av Eleni & Chris.

SNEEK PEAK PÅ LOOK DAY
HOS ELENI & CHRIS HEAD OFFICE

Eleni & Chris sin Dry Texturing Shampoo gir lett volum med matt tekstur, og gjør stylingen enklere. Påføres i tørt hår.

 

Eleni & Chris sin Flexi pomade er perfekt til stramme frisyrer. Den gir glans og definisjon til håret. Påfør i våt hår om du ønsker en wet-look. Her er den brukt for å skape en stram frisyre med fletter.

 

Texturizing Volume Mousse det perfekte styling produktet når du ønsker volum og fylde med godt hold. Påfør i vått hår for å oppnå best resultat.

FLERE OPPDATERINGER KOMMER...