Finn riktig hårolje til håret ditt

Å bruke olje i håret har en historie som strekker seg flere tusen år tilbake. I Japan brukte de olje fra kamelia, indianerne i Brasil brukte rahua og marokkanske kvinner har pleid både hud og hår med arganolje i mange generasjoner. Daglig bruk av en god hårolje er en effektiv måte å få sunt, sterkt og glansfullt hår. Håret knekker ikke like lett, hårtuppene blir ikke så flisete og du får det beste ut av hårfargen din.

Men hvordan vet du hva som er riktig olje for ditt hår?

Det er en jungel av ulike typer håroljer å velge mellom og går du for feil olje til håret ditt, kan du for eksempel få fett og flatt hår, eller du kan opplevet at du ikke oppnår nok fuktighet og pleie. Eleni & Chris har utviklet to ulike håroljer som begge er rike på fuktighet og gir gjenoppbyggende effekt, men som har forskjellige egenskaper tilpasset ulike hårtyper.

Pure Treatment Oil

Vi har gjort det veldig enkelt for deg, og utviklet en hårolje som er vektløs og passer alle hårtyper.

Pure Treatment Oil er den første håroljen i verden som ble formulert med den næringsrike multefrøoljen. Etter kun få år på markedet har den allerede rukket å bli en favoritt for både kunder og frisører. Dette er et prisvinnende produkt som er rik på fuktighet og hjelper til med å gjenoppbygge et skadet og slitt hår uten å tynge håret. Håret etterlates silkemykt og glansfullt, og er varmebeskyttende opptil 90° grader som gir nok beskyttelse om du føner håret. Pure Treatment Oil velger du dersom du ikke er helt sikker på hvilken hårtype du har, om du har fint nordisk hår, normalt hår eller bare vil ha en lett olje.

Intensive Treatment Oil

Intensive Treatment Oil er vår helt nye hårolje som er spesielt utviklet for tørt og grovt hår.

Intensive Treatment Oil er som forgjengeren, Pure treatment Oil, formulert med multefrøolje men har også ingredienser som gir enda mer glans og fuktighet, slik at den gir optimalt med pleie til et tykkere hår. Hårfibrene som er skadet blir reparert og håret blir utrolig mykt og medgjørlig. Håroljen gir en varmebeskyttelse opp til hele 220° grader, så da trenger du i utgangspunktet ikke andre varmebeskyttende produkter før du skal krølle eller slette håret. Har du krøller, i tillegg til at håret ditt er tykt og tørt, så vil denne oljen gjøre underverker for håret ditt.

Slik bruker du hårolje

Påfør alltid hårolje i nyvasket fuktig hår mens det fortsatt er vått. Deretter kan du påføre håroljen så ofte som du føler behov for det, i et tørt hår. Mengden hårolje man skal bruke varierer fra hårtype til hårtype. Et vått hår absorberer mer hårolje enn et tørt hår, så du kan bruke mer når håret er vått. Langt eller krøllete hår har ofte behov for litt ekstra fuktighet, så det er lurt å prøve seg forsiktig frem hva som vil være rett mengde for akkurat ditt hår.  

Ta noen dråper i håndflaten, gni mellom hendene, og dra forsiktig gjennom tuppene for å fordele oljen jevnt. En bra retningslinje er å unngå å påføre oljen lenger opp enn til ørene. Har du olje for nært røttene kan håret se fett ut, istedenfor glansfullt. Men det er ingen regler uten unntak – er håret ditt grovt og tørt, så tåler det stort sett olje hele veien. Her er det også lurt å prøve seg forsiktig frem, og hva du opplever er best for ditt hår.

Et tips er at dersom du har stylet håret ditt og brukt produkter med mye stivelse som for eksempel hårspray, så kan det være lurt å ha i hårolje før du legger deg for natten. Håret blir mykt og du unngår at håret knekker – dette gjelder spesielt for tynne hårstrå.

Hårolje og «coctailing»

Begge håroljene er utviklet for å kunne brukes til «cocktailing». Det vil si å blande dem med andre produkter for å tilføre nye egenskaper.

Bruk håroljene sammen med KeraMin Leave-in Cream, CurliMin Leave-in Cream eller styling produkter i kremform dersom du ønsker mer glans og mykhet.

Legg igjen en kommentar

Alle kommentarer modereres før de blir publisert.