Fiber Foam - Stylingproduktet som trender nå!

Er du en av dem som ikke liker følelsen av styling produkter i håret, men vil ha gjerne vil ha effekten av dem? Da har du muligens en ny favoritt i Fiber Foam - uavhengig av hvilken hårtype du har eller lengden på håret ditt. Fiber Foam er et fiberrikt og pleiende hårskum som gir volum og tekstur med fleksibelt hold uten å gjøre håret stivt og sticky. Her er 5 gode grunner til å klappe hendene sammen og aktivere fibrene.

 

  1. Gir pleie til håret ditt med blant annet argan ekstrakter, vitamin b5 og multebærolje og er fargebevarende med UV-beskyttelse.
  2. Gir volum og spenst samtidig som fibrene legger ned frizz og fly aways.
  3. Gir tekstur slik at det er lett å forme opp håret i løpet av dagene og stylingen holder lenge.
  4. Gir varmebeskyttelse opp til 220 grader og har 24 hour curl retention. Det vil si at om du har naturlig krøll i håret, så vil spensten holde seg lengere. Hvis du krøller håret ditt, så vil krøllen holde seg mye lengre før den mister spensten og blir slapp.
  5. Gir et perfekt utgangspunkt til styling prepp
    Prepping er et kjent begrep for mange når det kommer til make-up, men nytt for flere når det kommer til hår. Det finnes to ulike kategorier for prepping når det kommer til hår, prepping med pleie og prepping med stylingprodukter. Det ene utelater ikke det andre, en kombinasjon av disse er det ultimate.
    Å preppe håret med et stylingprodukt for du føner håret ditt, gir deg det aller beste utgangspunktet både for selve stylingen og for varigheten av stylingen. Har du tenkt at det ikke er håp for partykrøller i håret ditt fordi krøllene sklir ut? Du er ikke alene, gi Fiber Foam et forsøk! Avslutt så med en hårspray, for eksempel vår Extra Strong Hairspray.

HVORDAN BRUKE FIBER FOAM?

Rist godt før bruk. Snu flasken opp ned og fordel skummet i hendene. Klapp deretter hendene sammen for å aktivere fibrene, før du påfører produktet i hele håret. Påføres i vått hår. Føn håret tørt for tekstur og hold – bruk børste/ rundbørste for maksimalt med glans. La håret lufttørke om du ønsker å fremheve krøller.

 

 

STYLINGTIPS

For å fremheve krøller
Klem produktene inn i lengdene og la det lufttørke eller bruk en diffuser på føneren.

For volum, tekstur og glans
Fordel produktet fra rot til spiss, føn håret – gjerne snu hodet opp ned for maksimalt med volum. Beveg hår i ulike rettninger slik at du beveger håret ut av sin naturlige fallretning – slik skaper du et naturlig resultat på volumen. Når håret er ca 90 % tørt kan du begynne å forme håret med børste. Bruk rundbørste eller bruke en børste som du synes er lett å jobbe med og ikke floker håret ditt. For å oppnå maksimalt med glans i håret ditt, så bruk en tut på føneren som sentrerer luften. Hold føneren slik at du blåser ned mot hårspissene, da lukker du skjellagene i håret, glatter ut frizz og får gir et fantastisk salongresultat.

Hello weekend!
For å få Hollywood-looken må du bruke en rundbørste. Ta ut en passé av håret, ca. så mye du får plass til på børsten. Sett børsten nederst på håret og rull helt opp, innover mot hodet. Sett føneren på børsten, skru av eller ta den bort og tell til 10. Når håret kjøler seg ned vil det få en form som holder bedre. Fortsett til du er gjennom hele håret.

Fiber Foam er veldig lett å jobbe med på børste, og blir ikke stivt og klissete slik som mange tradisjonelle skum kan bli – men pass på å ikke bruk for mye, da produktet er konsentrert og drøyt i bruk.

Prepping til gutta
Veldig mange gutter har lenge brukt saltvannspray til prepping av håret sitt før de styler det med en paste eller clay. Trendene endrer seg og beveger seg fra en mattere look til mer shine og bevegelse i håret. Fiber foam kan være et trygt alternativ å teste ut i disse tilfellene. Kanskje har du kastet deg på 90-tallsbølgen og synes at det naturlige resultatet som fiber foam gir holder alene uten paste – prøv deg frem og finn din nye favoritt!

PSSSST; Når du først har fiber foam i håret så kan det kjennes ut som om det skal blir klissete , men denne følelsen forsvinne når du begynner å føne på håret eller at håret tørker – ikke la deg lure, resultatet blir naturlig og mykt

 

Legg igjen en kommentar

Alle kommentarer modereres før de blir publisert.