Gode nyheter for mannen i huset

HUDPLEIE FOR HAM 👨🏽👆🏼

I dag er en stor dag i Eleni & Chris-universet! Som dere allerede vet, bruker jeg hudpleie fra Eleni & Chris fast. Men i dag lanserer de også en hudpleieserie for menn, noe jeg har gledet meg til en liten stund. Jeg har nemlig ikke klart å få Gravlyset til å ha en hudpleierutine tidligere – noe jeg syns at alle burde unne seg, også menn. I hvertfall min mann. Da vi møttes brukte han noen pads han kjøpte på matbutikken, og i det siste har han gått over til å bruke… Ingenting. Nå derimot, blir det andre boller. Han har nemlig fått hele serien av meg i julekalenderen sin ❤️🎅🏼🎄 Speaking of: Tenk at det er 1. desember i dag!
Her ser du hele serien for menn. Den består kun av tre produkter, og er med andre ord en veldig enkel hudpleierutine. Et av produktene er jo et after shave-produkt, så det er bare to av dem som må brukes morgen og kveld: Rens og fuktighetskrem. Det har jeg til og med trua på at Gravlyset klarer å følge opp!

Litt om de forskjellige produktene, som faktisk er utviklet på mange av de samme ingrediensene som hudpleieserien jeg bruker:

🤍 Gel Cleanser: En lett og skånsom gel som skummer godt og er enkel å fordele både på huden og i skjegget. Den har en ren og maskulin duft, og kan faktisk også brukes som barbergel! I likhet med flere av mine hudpleieprodukter, inneholder cleanseren multeolje som er en eksklusiv ingrediens. Du finner den HER.

🤍 After Shave gel: Et produkt som roer ned huden etter barbering, både med maskin og høvel. Ifølge Gravlyset kjentes den kjølig og deilig på huden. Denne er perfekt for mannen som opplever irritert hud og nupper etter barbering. Inneholder forresten også multeolje! Finnes HER.

🤍 Moisturizer: Fuktighetskremen, som jeg måtte prøve på meg selv da vi først var i gang med introduksjonen på badet. Elsker konsistensen, og i tillegg trekker den inn i huden lynkjapt. Denne gir masse fukt og har anti shine komponenter som gjør at huden glinser mindre i løpet av dagen. Dét vet jeg om en som kommer til å bli glad for! Duften er mild, frisk og maskulin, absolutt godkjent for mannen i mitt liv. Hehe. Du finner den HER.
Verdens snilleste som stiller opp som hudpleiemodell, please si at han er flink da 😭😂❤️ Tør ikke annet, når Hormonella spør. Vi ler i hvertfall mye, da…

Visste du forresten at menn i utgangspunktet har større porer enn kvinner, og at huden deres derfor produserer mer talg? Det er grunnen til at menn har lettere for å bli «shiny» i huden utover dagen. Da er det lett å tro at man ikke trenger mer fuktighet til huden, men det er helt feil. Huden kan ikke fukte seg selv, og den vil derfor bare produsere mer talg for å gi seg selv smøring. Det var en åpenbaring for Gravlyset, som trodde at huden hans ikke likte fukt!

Uansett! Jeg har et meget godt tips, i forbindelse med lanseringen av hudpleieserien for menn. De har nemlig laget et kit som inneholder alle tre produktene. Det koster 599,- som vil si at du sparer 398,- totalt. Et godt julegavetips til både kjæreste, bror, far og svigerfar. Eller kanskje du mangler 3 pakker i julekalenderen til en heldig fyr? Kjøp kitet, så har du huket av tre fluer i en smekk!

Kitet med alle 3 produktene finner du HER 🎁
Denne artikkelen ble først publisert på Ida Wulffs personlige blogg

Legg igjen en kommentar

Alle kommentarer modereres før de blir publisert.