Inger Ellen og Christinah deler sine tanker om S-beauty

I 2018 var K-beauty (eller Koreansk beauty) den store snakkisen i skjønnhetsindustrien. I 2019 og fremover mot 2020 er det derimot S-beauty (skandinavisk beauty) som er på radaren. Dette setter Eleni & Chris stor pris på som et Skandinavisk skjønnhetsmerke.

Med store Skandinaviske influencere som Pernille Teisbæk, Amalie Snøløs, Kenza og Emma Ellingsen i front er de nordiske landene godt kjent utenfor landegrensene. Felles for disse profilene er at de også er gründere og designere, og har opptil flere store samarbeid med anerkjente merker som alt fra Cartier til David Andersen. Som et skjønnhetsmerke basert i Skandinavia har Eleni & Chris full forståelse for hvorfor verden virkelig har fått øynene opp for både kjente profiler og skjønnhetsmerker fra det kalde nord.

Nylig skrev det San Francisco-baserte Brit + Co en artikkel med tittelen «Alt du trenger å vite om Lagom Beauty, den nye Skandinaviske skjønnhetstrenden som tar over». Denne inneholdt produkter fra fem up-and-coming Skandinaviske merker, deriblant Eleni & Chris. Brit + Co skriver i artikkelen at de liker tankegangen med Lagom-beauty - eller less is more - når det gjelder skjønnhet – både i emballasjene og på ingredienslistene i produktene. De setter også pris på hvordan de skandinaviske merkene fokuserer på å utnytte de naturlige lokale ingrediensene, slik som Eleni & Chris gjør med det gylne bæret multer.

Inger Ellen og Christinah Nicolaisen

Inger Ellen og Christinah ble inspirert av sine lokale ingredienser fra Nord-Norge, og valgte raskt ut multen som sin superhelt i produktutviklingen. Denne superbæren har en dokumentert anti-aging effekt som viser at ingrediensen bidrar til å øke hudens cellefornyelse med hele 22% etter kun 24 timer.

Favorittproduktet til Christinah er Peeling Pen. Denne lille pennen inneholder blant annet ekstrakt fra multen, og denne bidrar til at huden føles fastere og man får en umiddelbar glød. I tillegg er pennen både enkel og effektiv å bruke, noe som reflekterer tankesettet rundt S-beauty.

Videre er Christinah opptatt av enkle rutiner, og sier at «S-beauty handler om en helhetlig tilnærming til skjønnhet. Man må finne balanse i de viktigste aspektene rundt helse: hva du bør spise, hvordan du bør trene, og hva du skal påføre hud og hår. I det store og det hele vil jeg si at det handler om å finne ut hvordan vi kan leve livet vårt på en best mulig måte».

Se hele intervjuet med Inger Ellen og Christinah her:

Hva tenker du om S-beauty? Liker du å holde hudpleierutinen din enkel, eller foretrekker du mange steg?

Legg igjen en kommentar

Alle kommentarer modereres før de blir publisert.