Hårpleie for krøllete hår

Viste du at krøllete hår har særegne behov for pleie og produkter?  Et krøllete hår har ofte en tendens til å være brusete da det har lettere for å bli tørt, og med tørt hår er det viktig å tilføre fuktighet. Riktig pleieprodukt kan ofte være det viktigste verktøyet for å få det best ut av krøllene dine.

Å ta hårmaske ukentlig vil gi deg en umiddelbar effekt på spensten til krøllene dine - krøller elsker fuktighet. Har du et grovt tykt hår, så vil Ultramin hårmaske være riktig produkt til deg. Ultramin hårmaske er en rik og dyptvirkende hårmaske spesielt utviklet for å gjenopprette fuktbalansen i tørt hår. Hårmasken inneholder multeekstrakt som er rik på antioksidanter og gir næring til både hår og hodebunn. Den inneholder også algeekstrakt som gir intens fuktighet og styrker hårfibrene. Ekstrakter fra moringafrø beskytter håret mot forurensning, og holder seg derfor friskt, mykt og glansfullt lenger. Bruk kuren 1-2 ganger ukentlig for å gi den optimale pleien til håret.

Det kan lønne seg å prøve og minimere hyppigheten på hvor ofte du vasker håret ditt. Når du vasker håret strippes nemlig hodebunnen for naturlige oljer som bidrar til at håret holder på fukt, og kan derfor føre til at håret oppleves tørrere.

Et annet viktig tips for å bevare et sunt hår er å klippe tuppene regelmessig. Gå til frisøren hver sjette til åttende uke for å opprettholde et sunt og friskt hår uten splittede tupper. Dette vil få krøllene til å se freshe og spenstige ut.

Before and after using CurliMin productsFotograf: Nikita Hair

Prøv «product cocktailing»

Har du hørt om dette begrepet før? Det er så enkelt som å mikse to eller flere produkter sammen for å lage en perfekt blanding for ditt hår, og er spesielt vanlig for de med krøllete hår. Det er også noe som vil fungere fint for andre hårtyper, og er definitivt noe vi alle burde gjøre oftere. For krøllete og teksturert hår som ønsker mer fuktighet og glans anbefaler vi å blande CurliMin Defining Leave-In Cream med Pure Treatment Oil. Denne kombinasjonen vil gjøre håret mykt og glansfullt. Påfør leave-in pleie i nyvasket vått hår, og ellers så ofte du føler behov for det i tørt hår.

CurliMin shampoo and conditioner

Det ultimate stylingproduktet til krøller

Fiber foam er hårskum med fiber som gir skikkelig fin spenst og definisjon til krøller. Det kan brukes på absolutt alle hårtyper og lengder både ved luft tørking og ved føning med diffuser. Fiber foam gir pleie og glans til håret, og har varmebeskyttelse opp til 220 grader og 24 hour curl retention.

Get the bounce

CurliMin Defining Collection er en serie sulfatfrie hårprodukter for deg som ønsker mer definerte krøller og bølger i håret. Produktene motvirker frizz, er fargebevarende og bidrar til å gjenoppbygge håret. I tillegg beskytter de mot UV-stråler. CurliMin Leave-In Cream er varmebeskyttende opptil 220°, noe som gjør den perfekt å bruke før du føner håret.

PS: visste du at en leave-in krem for krøllete hår bør klemmes inn i håret, fremfor å gres ut? Se på videoen under for tips.

Legg igjen en kommentar

Alle kommentarer modereres før de blir publisert.