Hårpleie for krøllete hår

Viste du at krøllete hår har særegne behov for pleie og produkter?  Et krøllete hår har ofte en tendens til å være brusete da det har lettere for å bli tørt, og med tørt hår er det viktig å tilføre fuktighet. BoostaMin er en hårkur som tilfører fuktighet, mykgjør, beskytter og reparerer håret. Den inneholder en unik kombinasjon av ingredienser som er satt sammen for å bygge opp igjen håret, og gir resultat allerede etter første bruk. Bruk kuren 1-2 ganger ukentlig for å gi den optimale pleien til et tørt hår.

I tillegg kan det lønne seg å prøve og minimere hyppigheten på hvor ofte du vasker håret ditt. Når du vasker håret strippes nemlig hodebunnen for naturlige oljer som bidrar til at håret holder på fukt, og kan derfor føre til at håret oppleves tørrere.

Et annet viktig tips for å bevare et sunt hår er å klippe tuppene regelmessig. Gå til frisøren hver sjette til åttende uke for å opprettholde et sunt og friskt hår uten splittede tupper. Dette vil få krøllene til å se freshe og spenstige ut.

Before and after using CurliMin productsFotograf: Nikita Hair

Prøv «product cocktailing»

Har du hørt om dette begrepet før? Det er så enkelt som å mikse to eller flere produkter sammen for å lage en perfekt blanding for ditt hår, og er spesielt vanlig for de med krøllete hår. Det er også noe som vil fungere fint for andre hårtyper, og er definitivt noe vi alle burde gjøre oftere. For krøllete og teksturert hår som ønsker mer fuktighet og glans anbefaler vi å blande CurliMin Defining Leave-In Cream med Pure Treatment Oil. Denne kombinasjonen vil gjøre håret mykt og glansfullt.

CurliMin shampoo and conditioner

Get the bounce

CurliMin Defining Collection er en serie sulfatfrie hårprodukter for deg som ønsker mer definerte krøller og bølger i håret. Produktene motvirker frizz, er fargebevarende og bidrar til å gjenoppbygge håret. I tillegg beskytter de mot UV-stråler, og CurliMin Leave-In Cream er varmebeskyttende opptil 220°, noe som gjør den perfekt å bruke før du føner håret.

PS: visste du at en leave-in krem for krøllete hår bør klemmes inn i håret, fremfor å gres ut? Se på videoen under for tips.

Legg igjen en kommentar

Alle kommentarer modereres før de blir publisert.