Hvordan beholde den kalde hårfargen

Silversjampo, blåsjampo, sølvsjampo, lillasjampo. Kjært barn har mange navn, og det finnes utallige produkter som skal bidra til å gjøre hårfargen din kaldere.

Er du ute etter hårprodukter som gir kalde toner i håret ditt, samtidig som håret styrkes og tilføres fuktighet? Da burde du lese videre for å lære mer om verdens første lillasjampo og balsam som inneholder Skandinaviske multer, isbrevann og mineraler fra vulkaner!

Før og etter bruk av ScandiMin på hår

ScandiMin™ serien er en unik to trinns-prosess som korrigerer gylne toner i håret ved bruk av lilla pigmenter, samtidig som proteiner og vitaminer fra multer bidrar til å gjenoppbygge og pleie håret.

Steg 1 i behandlingen er ScandiMin™ The Blonde Shampoo som har en høy konsentrasjon av lilla pigmenter. Den inneholder også keratin som bidrar til å bygge opp et kjemisk behandlet og skadet hår. De fuktighetsgivende ingrediensene i ScandiMin™ The Blonde Conditioner, forsegler keratinet tilført fra ScandiMin™ The Blonde Shampoo uten å tynge håret. ScandiMin™ The Blonde Conditioner er lett pigmentert og er steg 2 i prosessen. Begge produktene er fargebevarende og UV-beskyttende.

ScandiMin sjampo og balsam

ScandiMin™ er unisex-produkter og passer perfekt til alle hårtyper som ønsker en kaldere tone i håret – det være slett eller krøllete, langt eller kort, ufarget eller farget hår. Det mange ikke vet er at lillasjampo kan brukes på både mørkt og lyst hår, og det passer også perfekt for de med naturlig grått hår for å opprettholde den kalde fargetonen.

Senior Art Director, tre x Nordic Trend Vision Awards-vinner og leder for Creative Team Nikita - Sanya Keränen sier "Dersom du virkelig vil ha en boost med lilla pigmenter kan du la ScandiMin™ The Blonde Shampoo virke i håret før du skyller den ut. Jo lengere den får virke i håret, desto kaldere resultat – men pass på, denne sjampoen har mye pigment så du bør ikke la den virke i mer enn fem minutter!"

Legg igjen en kommentar

Alle kommentarer modereres før de blir publisert.