Trenger du tips for å holde håret fresht uten daglig vask?

Tørrsjampo er den enkleste måten å få håret ditt rent uten å vaske det da det absorberer overflødig olje og fresher opp håret. Det gir volum og fylde til håret med en frisk duft og bidrar også til å bevare fargebehandlet hår. Eksperter fraråder å vaske håret hver dag, da det ikke bare er tidkrevende men det er heller ikke bra for hår og hodebunn å få strippet det for de naturlige oljene som holder håret sunt.

Eleni & Chris Dry Texturizing Shampoo

Mange tørrsjampoer bruker risstivelse som base, men Dry Texturizing Shampoo fra Eleni & Chris bruker potetstivelse, slik at det ikke etterlater et pulveraktig lag i håret. Tørrsjampoen har en ren, nøytral duft som ikke er overveldende. I likhet med de andre stylingproduktene fra Eleni & Chris inneholder også tørrsjampoen multeekstrakt som er rik på antioksidanter, og bidrar til å gi fuktighet og beskyttelse til håret.

Vår Dry Texturizing Shampoo vant i januar en uavhengig skjønnhetspris, Indie Beauty Expo Best in Show 2018. Ekspertdommeren Jennifer Goldstein sa da at Dry Texturizing Shampoo «fresher opp røtter og gir volum uten å gi en stivhetsfølelse i håret. I motsetning til mange andre tørrsjampoer er duften lett og forfriskende, og ikke overveldende.» 

Produktet er superenkelt å bruke. Bare hold flasken med tørrsjampoen ca 10-15 cm unna hodet og spray på hår og hodebunn, med fokus på røttene. La produktet virke i 2 minutter. Bruk så børste eller fingrene for å fjerne overflødig pulver.

Tips til bruk av Dry Texturizing Shampoo:

  • Pass på at håret ditt er tørt før du bruker tørrsjampo.
  • Ikke spray produktet for nær hodebunnen, da vil ikke produktet fordeles jevnt.
  • For mye tørrsjampo kan gjøre at håret ditt kan få en blass look. Ikke overdriv bruken og husk, du kan alltid gå tilbake og påføre mer tørrsjampo i etterkant om nødvendig.
  • Gi produktet et par minutter på å tørke slik at det kan absorbere oljen ved hårrøttene.
  • Tørrsjampo kan fint brukes flere dager på rad!
Så neste gang du ikke har tid til å hoppe i dusjen, eller ønsker å legge til volum og fylde på sveisen din kan du prøve Dry Texturizing Shampoo fra Eleni & Chris.

Legg igjen en kommentar

Alle kommentarer modereres før de blir publisert.