Verdens første hårolje som inneholder multer

Vår prisbelønte Pure Treatment Oil (The Knot Beauty Awards - Best Hair Oil 2018) er en lett hårolje som raskt ble en bestselger da den kom på markedet.

Du lurer kanskje på hvorfor du kommer til å elske den? Vel, fordi den gjør håret mykt og skinnende, reduserer frizz og holder dine lokker lette og luftige. I tillegg beskytter håroljen mot UV-stråler og den forhindrer hårfargen fra å falme. Hvis du er avhengig av føneren din, så pass på at temperaturen er lavere enn 90 grader, så vil håret ditt også bli beskyttet mot varmen. Og den beste nyheten av alt: håroljen passer for absolutt alle, uavhengig av om du har langt, kort, rett eller krøllete hår!

Pure Treatment Hair Oil

Pure Treatment Oil er den første håroljen i verden som inneholder formulering med multer!

En unik kombinasjon av naturlige oljer med forskjellige molekylstørrelser gjør at oljen trenger inn og beskytter hver del av håret uten å tynge det ned. Oljen inneholder rene og effektive ingredienser som multefrøolje, linfrøolje og jojobafrøolje som kommer rett fra naturen og er rike på vitamin A-, B-, C- og E- og Omega-9-fettsyrer.

 

Du kan fint blande oljen med andre stylingprodukter, og om den blandes med for eksempel KeraMin Strengthening Leave-In Treatment Cream i et grovt hår så gir det godt med glans og pleie.

Bruk 1-2 pump av oljen i kort hår, og 3-4 pumper på langt hår. Pure Treatment Oil gjør ikke håret fett, og den absorberes raskt. Hvis du ønsker glansfulle bølger kan du legge til en liten dæsj med olje som siste touch.

Legg igjen en kommentar

Alle kommentarer modereres før de blir publisert.