Hvordan unngå solskadet hår?

De siste årene så er vi heldigvis blitt mer bevisst på å beskytte huden vår mot skadelige solstråler, men visste du at du kan beskytte håret også?

Om du ikke er føre var kan solstrålene kan gi samme skade på håret som bleking hvor kvaliteten på håret blir svekket, og brekker lettere. Bleket hår vil være spesielt utsatt og om du har badet i klorvann er håret ekstra sårbart for skadelige UV-stråler, og har et enda større behov for beskyttelse.

 Fortvil ikke, det er håp!

DAGLIG PLEIE

Om du farger håret eller har omfavnet din naturlige farge, så er ChroMin ColorPro Shampoo og Conditioner det beste valget får håret ditt på sommeren. Produktene inneholder bl.a. et ekstrakt fra solsikken som heter Heliogenol som vil hindre fargen fra å falme, i tillegg til å beskytte og reparere håret mot skader fra UV-stråler.

 

Det aller viktigste produktet å bruke for solbeskyttelse er ChroMin ColorPro Leave-In Spray, som ikke skal skylles ut av håret og vil legge seg som et beskyttende filter på hvert hårstrå. Sprayen kan brukes både i vått og tørt hår og den er et must-have produkt på stranden for hele familien! 

 

UKENTLIG PLEIE

Det kan være lurt å begynne med å bruke en ukentlig hårkur allerede nå, før sommeren er her for fullt, for å bygge opp håret og gjøre det mest mulig motstandsdyktig mot ytre påvirkninger som sommeren fører med seg.

BoostaMin Instant Hair Mask er en prisvinnende hårkur som gjør akkurat det navnet indikerer – håret ditt får et skikkelig boost med vitaminer og antioksidanter gjennom naturlige ingredienser som ekstrakt fra multer og vulkanske mineraler. Håret vil med ett bli blankere, mykere og sterkere slik at det bedre kan tåle sol, saltvann og alt det fantastiske sommeren bærer med seg. 

Legg igjen en kommentar

Alle kommentarer modereres før de blir publisert.