Den store maskeguiden

På samme måte som det finnes ulike hudpleieprodukter forskjellige hudtyper,finnes det også hårpleieprodukter tilpasset ulike behov. med vårt klima i norden er det alltid lurt å gi håret en skikkelig oppfriskning med en god hårkur både før, under og etter ulike årstider og temperaturforandringer. Vi har fem fuktgivende hårmasker - perfekte til å forberede håret på alle årstider - uansett vind og vær - slik at du har sunt og friskt hår gjennom hele året.

HVOR OFTE BØR DU BRUKE EN HÅRMASKE?

De fleste hårmasker er laget for å brukes en gang i uken. Men akkurat som med alt annet i skjønnhetsverdenen, passer aldri én størrelse til alle. Hvor ofte du bruker en hårmaske vil avhenge av alt fra hvilken hårtype du har til masken du bruker. De med veldig tørt og skadet hår kan ha nytte av å bruke en fuktighetsgivende hårmaske to eller tre ganger i uken, mens de med fett hår vil kanskje holde seg til den anbefalte en gang i uken. Hvis du har veldig rett hår, bør du også unngå å bruke en hårmaske mer enn to ganger i uken. midlertid vil krøllete hår ofte ha nytte av hyppigere bruk. Før du investerer i en hårmaske, er det lurt å vurdere hva som er viktigst for deg. Og har hår og hodebunnen flere behov? Våre hårmasker skal kun virke mellom 5-10 minutter mellom sjampo og balsam, gjerne i håndkletørt hår da trekker den ekstra godt inn.

NØKKELINGREDIENSER

MULTER

SCANDINAVIAN GLACIER WATER™

Alle produktene er formulert med nærende ekstrakter fra multebær som er rik på antioksidanter og vitamin A, B, C, D og E, mineraler som kalium, kalsium og magnesium og syrer som linolensyre, alfalinolensyre, oljesyre og palmitinsyre. I tillegg så er signaturingrediensen forfriskende isbrevann fra Svartisen, som gir en vitaliserende effekt og gir en enda bedre effekt av de andre aktive ingrediensene.


Alle hårmaskene fra Eleni & Chris er 100% veganske. I tillegg består alle tubene av 70% resirkulert plast.

HÅRMASKEN SOM PASSER FOR ALLE  

Ønsker du en hårmaske som ikke tynger håret, slik at du kan bruke den litt oftere, samtidig som den styrker og gjenoppbygger håret med fantastisk glans?

BOOSTAMIN™ INSTANT HAIR MASK


En dyptvirkende hårmaske utviklet for å passe alle hårtyper. Den tilfører fuktighet og reparerer håret samtidig som den gir resultatet av sunt, friskt og glansfullt hår som føles silkeglatt og lett å style. Den gir fuktighet og pleie til både hår og hodebunn, og hjelper med å bevare fuktigheten i håret.

HYALURONSYRE


Gir fuktighet og pleie til håret.

SHEASMØR


Smører både hår og hodebunn, og bidrar til å binde fuktighet til håret.


HAR DU SKADET ELLER SLITT HÅR?

Da kan en gjenoppbyggende hårmask være redningen for å få tilbake styrken i håret ditt.

KERAMIN™ STRENGTHENING HAIR MASK


Dette er en maske spesielt utviklet for å reparere slitt og skadet hår, og den passer for alle som ønsker mykt og sterkt hår. Den reparerer skader i håret og forebygger fremtidige skader ved å gjøre det mer motstandsdyktig mot slitasje. Den inneholder antioksidanter som beskytter mot frie radikaler, UV-stråler og andre ytre påvirkninger. Håret blir sterkt, mykt og glansfullt.

VEGANSK KERATIN


Trekker dypt inn i hårstrået og gjenoppbygger et skjørt og slitt hår innenfra og gjør det mer motstandsdyktig mot slitasje. Den revitaliserer håret.

ALPEROSE EKSTRAKT


Høy konsentrasjon av antioksidanter vil masken bidra til å beskytte mot frie radikaler, UV-stråler og andre ytre påvirkninger. Styrker, beskytter og bygger opp håret.


MULTIMASKING

Multimaskering er veldig vanlig innen hudpleie og dette er nå også en stor trend innen hårpleie. Behovene til håret fra hodebunnen til tuppene kan variere, så du kan bruke ulike hårmasker basert på de ulike sonene. For eksempel: en beroligende hårmaske i hodebunnen, en fuktighetsgivende i lengdene og en gjenoppbyggende på tuppene? Eller hvorfor ikke bruke en med kalde pigmenter for å bli kvitt de gylne tonene som kan ha blitt bleket av solen? Alt er mulig og du kan tilpasse håret ditt og det det trenger. Det er gøy å være litt kreativ, og det skal mye til for at det skal gå fryktelig galt!


ØNSKER DU Å NØYTRALISERE GYLDNE PIGMENTER I HÅRET?

Hvis du ønsker å opprettholde en kald og klar hårfarge samtidig som du gir fuktighetspleie, er en hårmaske med en spesiell kombinasjon av kalde pigmenter det rette valget for deg.

SCANDIMIN™ THE BLONDE HAIR MASK


Dette er den ultimate masken for de som ønsker å opprettholde en kald tone, samt tilføre fuktgivende pleie, uavhengig av hårtype. Den tilfører fuktighet og pleie til både hår og hodebunn, og beskytter og etterlater håret silkemykt og glansfullt.

EMOGREEN™ OLJE


Beskytter håret og etterlater det silkemykt og glansfullt.

SHEASMØR


Gir rikelig med fuktighet og pleie til både hår og hodebunn.

VISSTE DU AT....

Trendene endrer seg hele tiden og selv om det i perioder er gylne pigmenter som gjelder, så tviholder vi som elsker kalde toner på våre lilla pigmenter og er evig trofast. Kalde pigmentene er mer populært i Skandinavia enn noen andre deler av verden og vi er både kjent for og anerkjent i frisørbransjen for å mestre den perfekte balansen av kalde toner. Man kan også brukes på mørkere hårtyper som ønsker en kald tone.


HAR DU GROVT, TØRT ELLER STATISK HÅR?  

Da vil en intens hårmaske som er rik på fuktighet, gir smidighet og glans være redningen.

ULTRAMIN™ SMOOTING HAIR MASK


Hvis du trenger en intensiv hårmask som gir fuktighet, smidighet og glans, er UltraMin Smoothing Hair Mask redningen. Du kan gjerne bruke den flere ganger i uken. UltraMin Smoothing Hair Mask er en fuktighetsgivende hårmask spesielt utviklet for å gjenopprette fuktighetsbalansen i tørt hår. Den gir intens fuktighet og styrker hårfibrene. Den beskytter håret mot forurensning og holder det derfor sunt, mykt og glansfullt lenger.

ALGEEKSTRAKT


Gir intens fuktighet og styrker hårfibrene.

MORINGAFRØ OLJE


Beskytter håret mot forurensning, og holder seg derfor friskt, mykt og glansfullt lenger.


HAR DU FLASS, SENSITIV OG IRRITERT HODEBUNN?

Da er en hårmask som demper og forebygger hudirritasjon, flass og uttørring av hodebunnen perfekt for deg.

DERMAMIN™ DANDRUFF RELIEF HAIR MASK


Dermamin gjenoppretter fuktighetsbalansen for både håret og hodebunnen din. Den lindrer dine plager, enten det er flass, irritert hodebunn eller sensitivitet. Den er uten parfyme, men har en frisk naturlig duft av peppermynteolje. Samtidig som den pleier hodebunnen, reparerer den hårfibrene, gir glans og reduserer frizz.

PENTAVITIN®


Lindrer irritasjon, forsterker hodebunnens naturlige fuktbarriere og gir opptil 72 timer med fukt.

PIROCTONE & ZINK


Antibakteriell og reduserer og forebygger flass på en effektiv og skånsom måte, slik at hodebunnen føles ren og frisk.

KLINISK TESTET

100% syns hårmasken gir en beroligende effekt til hodebunnen*
97% syns hårmasken effektivt reduserer flass*
97% syns hårmasken får håret til å føles mykt*

*Klinisk test – 33 testpersoner, 2-3 påføringer i uken, testet over 8 uker med evaluering etter 1, 4 og 8 uker.Legg igjen en kommentar

Alle kommentarer modereres før de blir publisert.