Skandinavisk glød på 10 dager!

En ting de aller fleste drømmer om er perfekt hud. Skandinavere er kjent for sin sunne livsstil og friske, glødende ansikter. Den britiske avisen The Telegraph skrev i 2013 «According to an independent survey, British men and women are most envious of their Nordic neighbors’ glowing complexions and rate their looks above other all other nations

Noen er åpenbart velsignet med gode gener og en glødende sunn hud. Et sunt kosthold og trening er andre faktorer som mest sannsynlig kan hjelpe deg med å oppnå lignende resultater, men heldigvis finnes det også enkle måter å oppnå glødende hud på uten å snu om på din livsstil.

Peeling Pen

Vi har utviklet en ny måte å eksfoliere og gjenoppbygge huden på. Peeling Pen fra Eleni & Chris inneholder supereffektive ingredienser som gir umiddelbare resultater, og den kommer i en moderne applikator som er hygienisk og enkel å bruke. Peeling Pen er en kjemisk peeling som er mild mot huden, og kan brukes på alle hudtyper, også de med sensitiv hud. Hvis du ønsker å oppnå den ultimate skandinaviske gløden som vi alle drømmer om, anbefaler vi å bruke en Peeling Pen hver tredje dag i 10 dager. Dette er en veldig enkel, rimelig og effektiv måte å gjøre huden din strålende fin på.

De fleste eksfolierende produkter som er tilgjengelige i kosmetikkindustrien er mekanisk peelings som har en kornete tekstur, i tillegg til det de skal gjøre, kan lage små kutt og stresse den sunne huden under. Dette kan være en hard behandling mot huden, særlig for de med sensitiv hud. En slik type peeling bør unngås ved hud som er utsatt for akne da det lett kan spres bakterier. En kjemisk peeling fjerner døde hudceller veldig godt uten å dra og strekke i huden, men noen av disse kan være for sterke for følsom hud. Derfor har vi lansert Peeling Pen som passer for alle!

Det som er unikt med vår Peeling Pen er de unike skandinaviske ingrediensene som gjør denne peelingen ekstremt mild, men samtidig veldig effektiv. Multeekstrakt og glykolsyre fjerner de døde hudcellene på overflaten, som kan gjøre at huden ser matt ut hvis de blir liggende, og de kan også føre til at porene tetter seg. Melkesyre reduserer porene, fjerner hyperpigmentering og aldringsflekker og er mild mot huden. Hydrolisert kollagen gjenoppretter fuktigheten i huden, motvirker tørrhet, og gir en fastere og mer motstandsdyktig hud. Adenosin trenger dypt inn i huden og gjør fine linjer og rynker mindre fremtredende.

Så, hvordan bruker du denne magiske pennen? Det er enkelt! Åpne pennen med et klikk etter å ha vasket og tørket ansiktet. Før pennen forsiktig langs huden fra midten av ansiktet og utover. La virke i 10 minutter for at produktet kan trekke inn i huden, før du påfører serum og fuktighetskrem. Det er ikke nødvendig å vaske av produktet. Du kommer til å elske resultatet!

Legg igjen en kommentar

Alle kommentarer modereres før de blir publisert.